ARTICOLE

Modex angajeaza JavaScript Front-end Developer si Back-end Software Engineer

Modex angajeaza JavaScript Front-end Developer si Back-end Software Engineer

Job alert! Modex – companie software specializata in dezvoltarea tehnologiei blockchain, cu birouri in Bucuresti, Londra si Silicon Valley - angajeaza JavaScript Front-end Developer, dar si Back-end Software Engineer. 

Te asteptam alaturi de noi pentru a face parte dintr-o echipa tanara si dinamica si numeroasa, intr-o atmosfera de lucru destinsa, unde vei putea avea numeroase oportunitati de dezvoltare personala si profesionala, iar in plus biroul va fi la inaltime, cu o vedere splendida asupra orasului, chiar langa una dintre cele mai verzi zone ale Bucurestiului.

Esti pasionat de tehnologie si inovatie? Vrei sa lucrezi alaturi de experti in blockchain si FinTech? Daca raspunsul este afirmativ, echipa Modex asteapta sa te cunoasca! Vei lucra alaturi de profesionisti in blockchain si fintech si vei contribui la dezvoltarea unor produse si servicii inovatoare pentru tehnogiile de maine, capabile sa aduca un plus de valoare societatii in care traim si sa schimbe vietile oamenilor in bine. Intr-o perioada in care numeroase companii si-au incetat activitatea din cauza pandemiei, renuntand la salariati, iar altele au suspendat-o, Modex continua procesul de angajare si ofera celor interesati mai multe locuri de munca cu multiple beneficii.

JavaScript Front-end Developer

Ce presupune acest post? Va trebui sa dezvolti aplicatii folosind Vue.js, sa dezvolti componente si librarii modulare si reutilizabile, dar si sa optimizezi performantele unor aplicatii. Iti trebuie, de asemenea, cunostinte avansate de JavaScript / TypeScript, HTML5, CSS3, abilitatea de a coda eficient si sigur in JavaScript, cunostinte solide legate de API-uri browser si performantele conexe, capacitatea de a transforma rapid un set de functionalitati / cerinte UX intr-un produs functional si cel putin 2 ani experienta in dezvoltarea de aplicatii moderne front-end folosind framework-uri precum Angular, VueJs sau React. Nu in ultimul rand, trebuie sa stapanesti bine instrumente de dezvoltare precum Babel, Webpack sau Git si sa te adaptezi unei echipe dinamice, gata oricand sa raspunda cerintelor clientilor si pietei de profil. Experienta cu ReactNative, Graphql, NodeJs / Express si ochiul format pentru un design modern constituie un plus.

Back-end Software Engineer

Modex cauta si dezvoltatori back-end! Dintre cerintele acestui post amintim: dezvoltarea de noi functionalitati si software pentru produse, participarea la intregul ciclu de dezvoltare a unei aplicatii - cu accent pe codare si descoperirea erorilor, abilitatea de a coda eficient, inspectarea si imbunatatirea codului server pentru optimizarea vitezei, analiza datelor, a fluxului si a codului-sursa pentru gasirea problemelor si identificarea aspectelor ce pot fi imbunatatite, respectiv colaborarea cu developerii front-end pentru integrarea elementelor orientate catre utilizator pe partea de server, dezvoltarea unor idei noi pentru programe, produse sau functionalitati prin monitorizarea celor mai recente tendinte din domeniu.

Este necesara o experienta de cel putin 5 ani in unul dintre limbajele de programare precum Java, Golang, C++, C#, intelegerea detaliata a intregului proces de arhitectura  web (design, dezvoltare, testare si deploy), experienta cu dezvoltarea de API-uri web si instrumente de testare (Postman), cunostinte legate de tool-urile Git, respectiv o buna familiarizare cu mediile Docker si Unix. Pentru acest post, Modex cauta persoane carora le place sa lucreze intr-o echipa dinamica, vor sa invete noi tehnologii si limbaje de programare, pot respecta termene-limita stranse, au capacitatea de a prioritiza numeroase task-uri pentru indeplinirea obiectivele propuse, sunt axate pe eficienta si au experienta in optimizarea anumitor procese. Constituie un plus: experienta anterioara cu baze de date NoSQL precum MongoDB, RethinkDB, CouchDB, intelegerea principiilor de baza ale blockchain-ului, experienta legata de JavaScript back-end si de framework-uri precum Tendermint, Hyperledger Sawtooth, Hyperledger Fabric, R3 Corda. De asemenea, sunt binevenite cunostinte de programare Ruby, Python, PHP sau criptografie, respectiv cunoasterea protocoalelor de comunicare TCP / Websocket.

Despre Modex

Inca de la lansarea companiei, misiunea Modex a fost de a facilita adoptarea technologiei blockchain in societate si de a solutiona probleme reale folosind aceasta tehnologie revolutionara. In ultimii 3 ani, gratie unei echipe formidabile de experti romani si straini, Modex a evoluat din primul app store pentru blockchain la nivel mondial intr-un ecosistem complex gandit pentru a satisface nevoile programatorilor si ale companiilor aflate in cautarea unor solutii eficiente bazate pe tehnologia blockchain. 

Inovatia este unul dintre principiile de baza ale Modex, companie care a lansat pe piata numeroase produse si servicii inovatoare precum Modex BCDB (Blockchain Database). Sustinand inovatia si diversitatea, Modex incurajeaza initiativele angajatilor si ii sprijina pe deplin pentru atingerea obiectivelor personale si profesionale. Modex ofera oportunitati egale de dezvoltare pentru toti angajatii sai, indiferent de nationalitate, varsta, religie, opiniile personale, culoarea pielii sau orientare. Corectitudinea, respectul pentru cei din jur si determinarea sunt alte valori care fac parte din filosofia Modex.