ARTICOLE

Cum sa alegi cele mai bune materiale de constructie

Cum sa alegi cele mai bune materiale de constructie

Construiești? Renovezi? Nu știi cum sa alegi materialele de construcții care sa dea viata casei sau spațiului afacerii tale?

E simplu să cumperi exact ceea ce trebuie și cât trebuie.

Mai ales dacă alegi furnizorul de materiale pentru amenajari interioare și exterioare potrivit.

Materialele selectate pentru casa sau biroul tău, vor determina rezultatul și nivelul de confort al acestora. De aceea, este important să te ghidezi după următoarele elemente.

Întâi de toate, consultă-te! 

Deși este la moda conceptul DO IT YOURSELF, implicarea specialiștilor - arhitecți, constructori și furnizori de materiale de construcții este recomandată.

De la ciment, la gresie și faianță, de la parchet și uși, la instalații sanitare și corpuri de iluminat, totul este important.

Arhitecții și chiar designerii de interior creează conceptul din spatele proiectului imobiliar.

Planifică cu atenție construcția, oferind funcționalității și proiectării un punct de întâlnire. Materialele de construcție pot și vor fi sugerate de un arhitect sau de un proiectant, astfel încât planul și designul în sine să prindă conturul dorit.

Constructorii se vor ocupa de șantierul propriu-zis.

Materialele trebuie să faciliteze procesul de construcție  și trebuie să respecte normele de siguranță în vigoare.

Cumpără inteligent materiale de construcție, preferabil dintr-un singur loc! 

Furnizorii de materiale pentru amenajari interioare și exterioare îți vor asigura necesarul pentru finalizarea proiectului tău de construcție sau de modernizare. 

De aceștia depind prețurile, disponibilitatea produselor, datele de livrare și costurile de transport sau de depozitare. Și, în mod direct și respectarea bugetului tău imobiliar.

Așadar, alegerea furnizorilor de materiale de construcții, instalații, finisaje și accesorii, este bine să se facă ținând cont de renumele și seriozitatea acestora pe piața de profil.

EXPO TOP CONSTRUCT, este unul dintre principalii jucători din domeniu. Și ar putea fi prima și singura oprire pe care să o faci pentru a achiziționa toate produsele pentru amenajări interioare și exterioare de care ai nevoie.

În plus, este important ca distribuitorul de la care cumperi să respecte datele de livrare și să asigure un transport optim pentru materialele de construcții.

Ia în calcul costul valabilității și al durabilității materialelor de construcție care implica evaluarea costului real al acestora în raport cu durata lor de viață. 

Apelează la comercianți care sunt dispuși să ofere garanție pe termen lung, de exemplu, pentru gresie, faianță, parchet, uși sau instalațiii sanitare și termice.

Astfel de garanții vor minimiza costurile cu reparațiile în caz de daune.

Testează materialele pentru amenajările interioare și exterioare!

Un sfat bun este ca întotdeauna să testezi produsele pentru construcții sau finisări, înainte de a le folosi efectiv. 

De aceea, este bine să te îndrepți către furnizorii care permit acest lucru.

În cazul în care alegi EXPO TOP CONSTRUCT, cel mai mare complex expozitional de materiale pentru amenajări interioare din București, vei beneficia de consultanță

de specialitate, estimări de cantitate, preț, testări sau proiecte digitale.

Totul pentru a fi sigur că banii tăi sunt investiți în materiale de calitate, rezistente și care să se integreze perfect în structura și designul noii tale locuințe sau a biroului tău. 

Investește în calitate! 

 Concentrează-te pe calitatea materialelor de construcție, mai degrabă decât pe costul acestora.

Indiferent de materialele de construcție de care ai nevoie, este important să te bazezi pe produse durabile. Durabilitatea este importantă în orice proiect, deoarece va asigura construcției valoare, inclusiv în cazul în care vei dori să faci o vânzare imobiliară.

Costurile de reparație și întreținere vor fi minime atunci când utilizezi materiale de calitate. 

Construiește și amenajează ecologic!

Devino conștient de schimbările climatice și de nevoia de ecologizare a construcției.

Evaluează impactul proiectului tău de construcție sau de renovare asupra ecosistemului.

Optează pentru materiale de construcție și finisaje fabricate cu tehnologii ecologice. Nu doar că vei proteja natura, dar vei reduce costurile cu utilitățile casei sau ale biroului tău.

Cumpără doar materialele pentru amenajări interioare și exterioare sustenabile.

Sunt produse care oferă beneficii de mediu, sociale și economice, protejând în același timp sănătatea publică și mediul, pe întregul lor ciclu de viață. Din momentul extragerii materiilor prime, până la fabricare, livrare, instalare și eventuala eliminare și reciclare.

Piața materialelor de construcții și de amenajări interioare îți poate oferi o gamă largă de produse, ceea ce este minunat având în vedere că ai atât de multe de ales.

Cu toate acestea, este important să investești în produse care respectă standarde de calitate și de siguranță în folosirea lor.

Și amintește-ți că nu doar vei construi sau moderniza un spațiu, ci vei crea locul în care să-ți facă plăcere să trăiești sau să lucrezi.