ARTICOLE

Cele mai la moda stiluri de rochii ale sezonului

Cele mai la moda stiluri de rochii ale sezonului

Ce au pregătit designerii pentru acest sezon? Cele mai la modă rochii pentru primăvară și vară sunt în primul rând modelele cu flori (obligatoriu cu un twist modern) și din denim. Tendințe includ și rochii tip cămașă și creații maxi cunoscute și populare, atât în ​​versiune minimalistă, cât și cele acoperite cu un motiv colorat de tie-dye. De asemenea, merită să fii cu ochii pe rochiile populare de anul trecut cu decupaje, în climat retro și creații spectaculoase decorate cu volanuri și dantelă.

Flori sau volane - ce să alegi pentru următoarea rochie?

Rochiile florale sunt deja un model clasic pentru primăvară și vară, pe care le poți purta cu încredere în acest an. Cu toate acestea, sezonul viitor va fi dominat de creații cunoscute și populare, cu o notă nostalgică. Creațiile romantice și aerisite acoperite cu imprimeuri mici sunt înlocuite cu modele mai închise și mai lungi în flori mari. Una dintre cele mai la modă rochii pentru primăvară și vară merită purtată într-un duet cu accesorii rock.

Volanele au fost întotdeauna asociate cu sezonul primăvară-vară. Decorații aerisite și pline de farmec acoperă din nou cele mai la modă rochii pentru femei din acest sezon. Cea mai bună alegere sunt creațiile midi cu cascadă, pline de volane care creează volum și pe care le poți purta pentru orice ocazie - de la ieșirile de zi cu zi până la nunți, precum cele de pe https://answear.ro/h/rochii-midi. În această ediție, rochiile în nuanțe de gri, negru și cobalt arată cel mai frumos.

Denim sau modele în culori variate?

Denimul cucerește tendințele pentru femei. Nu e de mirare că unele dintre cele mai la modă rochii pentru acest sezon sunt cele din denim, care se vor potrivi perfect atât stilizărilor de zi cu zi, cât și de birou. Mai presus de toate, modelele evazate sunt un must have, dar și rochiile cămașă. 

Rochiile roșii sunt extrem de feminine și atrag atenția. Poți experimenta liber cu nuanța de roșu și o poți combina cu fiecare croi care apare în tendințele acestui an.

 

O altă propunere, de data aceasta într-o variantă discretă, sunt creațiile pastelate. Optează pentru nuanțe pudrate de roz, albastru, violet sau verde, care merită alese într-un duet cu volane, accente retro sau țesături aerisite. 

Cele mai trendy rochii din acest sezon care merită atenție

Pe lista celor mai la modă rochii din acest sezon, există două opuse - puțin negru și puțin alb. Acestea sunt clasice atemporale, care își datorează universalitatea nu numai culorilor discrete, ci și croielilor simple. Creațiile minimaliste și, în același timp, extrem de feminine sunt ceva ce nu poate lipsi în primăvara și vară din garderoba ta și le poți purta fără probleme cu paltoane damă ofertă

Poate îți vor plăcea și rochiile originale în culori puternice. În primăvara și vara acestui an, merită să pariezi pe creații în nuanțe de galben, verde sau roz. În loc de culori suculente, poți alege și modele de cobalt. Culoarea nobilă combinată cu croiala de seară creează una dintre cele mai la modă rochii ale acestui sezon.


După cum se poate vedea, cele mai la modă rochii îți oferă mult spațiu pentru a te etala. Tendințele includ atât creații minimaliste, cât și modele spectaculoase, de la care este greu să-ți îndepărtezi privirea. Datorită acestui fapt, fiecare femeie va găsi ceva pentru ea însăși.