ARTICOLE

Apeleaza cu incredere la serviciile de estetica dentara!

Apeleaza cu incredere la serviciile de estetica dentara!

Zâmbetul tău vorbește despre tine!

De fiecare dată când zâmbești transmiți emoții și stări pozitive celor din jurul tău.

Acest lucru îl vei putea menține mereu, doar dacă vei avea o dantură frumoasă și îngrijită.

Cum poți avea un zâmbet strălucitor?

Apelând la serviciile de estetică dentară în cadrul unei clinici moderne de stomatologie!

Astfel, îți vei putea trata toate defectele danturii, obținând acel zâmbet sănătos și mai multă încredere în tine.

Ce este estetica dentară?

Estetica dentară este acea ramură a stomatologiei, care include servicii menite să redea danturii aspectul corect funcțional și sănătos.

În procesul de realizare a „zâmbetului perfect”, medicul stomatolog specializat în estetică dentară va ține cont de toate criteriile morfo-funcționale și estetice ale fiecărui pacient, astfel: 

  • buze: formă, culoarea, simetria, linia surâsului;

  • gingii: formă, textură, simetrie, volum, papile gingivale;

  • dinți: formă, dimensiuni, culoare, poziție.

În acest sens, tratamentele de estetică dentară pot include și serviciile altor ramuri ale stomatologiei, cum ar fi: ortodonția, protetica, albirea dentară sau implantologia.

Toate acestea sunt concepute în funcție de afecțiunile specifice fiecărui pacient, cu scopul de a-i crea un zâmbet în perfectă armonie cu fizionomia sa.

Care sunt tratamentele de estetică dentară?

Estetica dentară îți propune abordarea problemelor danturii tale prin intermediul uneia sau mai multor proceduri specializate, cum sunt:

  • Aparatele dentare - prin tratament ortodontic vor ajuta la corectarea și repoziționarea dinților într-o poziție normală, din punct de vedere estetic și funcțional.

  • Coroanele dentare - lucrări protetice fixe care se vor aplica peste dinții deteriorați cu scopul de a le reda acestora aspectul natural.

  • Fațetele dentare - se vor aplica pe suprafața exterioară a dinților sub forma unor foițe fine din porțelan, care vor corecta culoarea, forma, poziția și întregul aspect al dinților.

  • Implanturile dentare - se realizează prin inserarea în osul maxilar a unei rădăcini artificiale, căruia îi va fi aplicată o coroană dentară; implanturile sunt în prezent cea mai modernă formă de înlocuire și restaurare completă a dinților lipsă.

  • Protezele dentare - sunt lucrări protetice dentare care au rolul de a înlocui dinții lipsă; pot fi realizate din diverse materiale în funcție de alegerea pacientului.

  • Albirile dentare profesionale - sunt proceduri în urma cărora vor fi eliminate petele dentare și culoarea inestetică, iar dinții vor deveni mai albi cu câteva nuanțe.

Deci, indiferent ce afecțiuni îți provoacă disconfort și complexe în a zâmbi cu poftă de fiecare dată, acum pot fi tratate cu succes.

Toate tratamentele sunt concepute pentru a trata și corecta defectele danturii în condiții de maximă siguranță, cu invazivitate minimă și cu o eficiență ridicată.

Obține zâmbetul perfect la clinica Syrodent!

Situată în București pe strada Barbu Văcărescu, la numărul 41, clinica Syrodent by Dr. Adel Abboud întâmpină orice pacient cu servicii moderne de stomatologie.

În cadrul clinicii, serviciile de estetică dentară sunt oferite de către Dr. Adel Abboud - un medic stomatolog ce deține specializări în estetică dentară, chirurgie dentară, dar și în implantologie.

Alături de echipa sa de medici stomatologici, Dr. Adel Abboud poate trata și reda zâmbetul frumos oricărui pacient cu probleme estetice ale danturii.

Indiferent de afecțiunea/ile care îți cauzează un aspect inestetic al danturii și implicit al zâmbetului, apelând serviciile clinicii Syrodent, vei găsi o soluție!

Vei fi tratat(ă) cu materiale și aparatură de ultimă generație, putând alege între diverse tipuri de coroane, fațete și implanturi dentare.

Vei putea obține albul strălucitor pentru dinții tăi, alegând serviciul de albire dentară profesională, dar și servicii moderne de detartraj cu ultrasunete și Airflow.

Deci, alege și tu să îți tratezi afecțiunile dentare, apelând la servicii moderne de stomatologie și estetică dentară!

Alege sănătatea danturii tale și vei obține zâmbetul pe care ți l-ai dorit mereu!