ARTICOLE

5 avantaje ale renovarii biroului tau!

5 avantaje ale renovarii biroului tau!

Vrei sa iti cresti afacerea si sa treci la urmatorul nivel?

Imaginea businessului tau, performanta ta si a angajatilor tai sunt strans legate de locul in care lucrezi zi de zi: biroul.

Renovarea biroului, investitie in viitorul afacerii tale!

Ai putea sa privesti renovarea biroului companiei tale ca pe un cost, dar perspectiva este una limitata.

A regandi facilitatile spatiului de lucru inseamna o investitie care se va amortiza in pofida cheltuielilor pe care le vei face.

O renovare presupune restaurarea si remodelarea unei structuri.

Scopul ei este sa repare si sa adauge functionalitate si o noua estetica spatiului.

Renovarea biroului poate lua multe forme: de la revopsirea peretilor, izolarea fonica, modernizarea incalzirii, a aerului conditionat, la inlocuirea chiuvetelor din baie, a acoperirilor pe bază de ciment, refacerea pardoselilor din parchet, schimbarea echipamentelor uzate, iar lista poate continua.

Planul tau de modernizarea a biroului va fi un succes atat timp cat vei lucra cu oamenii potriviti, constructori si furnizori de materiale de constructii. 

EXPO TOP CONSTRUCT este alegerea perfecta pentru achizitionarea tuturor materialelor necesare renovarii firmei tale! 

5 avantaje ale renovării biroului tau, pe scurt! 

  • - marirea spatiului pentru a dezvolta afacerea ta

  • - sporirea productivitatii prin implementarea unui design atractiv si confortabil

  • - definirea si imbunătățirea imaginii si a culturii companiei

  • - economisirea banilor la utilitati si intreținere

  • - oportunitatea de a crea un mediu de lucru sanatos si ecologic

Verde, eco friendly si eficienta energetica!

Majoritatea proprietarilor de afaceri urmaresc sa reducă costurile cu energia. Prețurile energiei tind sa acopere aproape 50-60% din cheltuielile dintr-o intreprindere, intr-o luna. 

Piața ecologica se extinde si ofera o gama de produse care este mai eficienta din punct de vedere energetic.

Un termostat programabil, ferestre termopan cu geam dublu si robinete automate pentru baie ar reduce costurile de energie anuale cu pana la 30-40%.

Instalarea de distribuitoare de apa si trecerea la corpuri de iluminat ‘’verzi’’ vor spori si ele gradul de ecologizare al mediului de lucru.

Renoveaza, intareste-ti brandul si atrage mai mulți clienți!

In afara servicilor excelente ale companiei tale, o alta modalitate de a atrage mai multi clienti este prin a avea un spațiu de birou contemporan, practic o invitatie pentru potentialii clienti.

Designul biroului si planul acestuia se potrivesc cu viziunea afacerii tale?

Alege culorile, layout.ul si stilul care vibreaza cu brandul tau si transmit vizual mesaje de incredere si unicitate.

Vei impresiona clientela existenta, care va ajunge sa recomande serviciile firmei  altor posibili clienti

Un spatiu de lucru original poate fi  baza de promovare, locatia perfecta pentru strategia de marketing a business-ului tau.

Mai mult spatiu, o munca mai usoara si mai placuta!

Optimizarea zonelor de lucru se poate face fie prin adaugarea de spatii noi, fie prin deschiderea celor existente.

Toate detaliile de office design trebuie sa contribuie la atingerea echilibrului intre interactiunea angajatilor si nevoia de spatiu personal si de concentrare a fiecarui membru al echipei tale. De aici, un flux de lucru menit sa creasca profitul afacerii tale.

Asigura-te si ca firma ta are o capacitate de stocare care sa permita angajatilor accesul rapid la ceea ce au nevoie in munca lor. 

Aminteste-ti ca o afacere moderna trebuie sa aibă conectare puternica wifi, sisteme electronice de securitate si alte upgrade-uri electronice.

Include in noul design si spatii multifunctionale, cum ar fi o sala de conferinte sau un spatiu de relaxare care sa ii ajute pe angajati sa ia masa, sa se destinda in mod activ si sa socializeze in pauzele dintre taskuri. 

Mai multi bani in banca!

Da, renovarea costa, dar ia in considerare economiile pe termen lung.

Costurile de reparatii si întreținere pot fi mai apasatoare, in special in cladirile mai vechi, unde incalzirea, ventilatia si iluminatul sunt deficitare.

Renovarea biroului companiei te poate califica pentru credite fiscale datorita producerii de emisii mai putine, folosind energia solara, creșterea eficienței energetice si a altor initiative ecologice. 

Fie ca detii un showroom, un birou de avocatură, o firma de proiectare sau un cabinet medical, EXPO TOP CONSTRUCT are reputatia, experienta si capacitatea de a-ti oferi tot ceea ce ai nevoie pentru amenajarea biroului tau: materiale de calitate pentru constructii si pentru finisaje interioare, sisteme de incalzire si climatizare, instalatii si obiecte sanitare, mobiler si decoratiuni.

Toate la preturi atractive, care sa iti sustina bugetul de renovare.

Iar consilierea de specialitate, de la sfaturi tehnice, la estimari si proiecte digitale te va ajuta sa controlezi derularea proiectului de renovare a spatiului companiei tale.

Asadar, fa un pas inainte si da o noua viata biroului tau!