ARTICOLE

Cum sa scrii un anunt de angajare pentru postul de Human Resources Associate

Cum sa scrii un anunt de angajare pentru postul de Human Resources Associate

Esti la inceput de drum in afacerea ta? Atunci trebuie sa stii ca fiecare companie are nevoie de un departament de Resurse Umane (HR). In fiecare departament de HR este nevoie si de un Human Resources Associate (un junior), care sa se ocupe de lucrurile marunte, consumatoare de timp.

Iata un model de anunt de angajare care te va ajuta sa realizezi un anunt care sa atraga candidati calificati pentru postul respectiv, care, mai apoi, poate fi folosit si pentru crearea fisei de post. Anuntul poate fi adaptat in functie de cerintele tale si nevoile companiei.

Rolul si importanta postului de Human Resources Associate

Un Human Resources Associate realizeaza obiectivele departamentului de HR prin obtinerea, inregistrarea si transmiterea de informatii catre angajati. Acesta se ocupa de evidenta si necesitatile personalului.

Model de anunt de angajare pentru Human Resources Associate

Acum ca am aflat care este importanta si rolul unui Human Resources Associate, putem scrie un anunt de angajare. Iata ce responsabilitati are acesta si ce trebuie sa faca.

Responsabilitatile unui Human Resources Associate:

Cerinte:

Mentine evidenta documentelor din departamentul de HR prin utilizarea aplicatiilor specifice, a arhivelor, etc. Se asigura de fidelizarea angajatilor existenti, rezolvand conflictele si ajutand angajatii cand este necesar. Creeaza anunturi de angajare si se ocupa de distributia acestora pe site-uri de specialitate. Alege candidatii potriviti pentru posturile disponibile, ii suna si ii programeaza pentru interviuri. Verifica cunostintele candidatilor prin contactarea persoanelor de referinta. Se ocupa de crearea actelor pentru noii angajati, de introducerea datelor acestora in baza de date a companiei si se asigura ca acestia semneaza toate actele necesare angajarii. Ajuta angajatii cu informatii privind salariile si beneficiile (bonuri de masa, tichete cadou, acordarea de aigurari de sanatate private, etc.). Obtine si acorda ajutor temporar prin transmiterea cerintelor si criteriilor catre angajati; se ocupa de furnizarea de informatii si indrumari. Ofera si obtine informatii utile pentru angajati sau angajatori si se ocupa de comunicarea acestora catre persoanele avizate. Protejeaza organizatia si angajatii acesteia prin pastrarea confidentialitatii informatiilor. Se documenteaza constant si isi imbunatateste cunostintele citind materiale de specialitate si participand la evenimente si conferinte relevante.Competente si calificari:

Abilitati administrative, abilitati de cercetare, abilitati de comunicare, cunostinte privind legislatia muncii, stapanirea limbii romane, limba engleza – nivel avansat, cunostinte pachet Microsoft Office (Word, Excel, Outlook), persoana increzatoare, dinamica, organizata.

Beneficii oferite:

Salariu motivant (in functie de cunostinte si experienta). Stabilitate, mediu de lucru placut si o atmosfera relaxata.

Desigur, poti enumera orice alte beneficii le oferi angajatilor.

Descrierea companiei

La final se cere o scurta descriere a companiei, astfel incat viitorul angajat sa stie pentru cine urmeaza sa lucreze.