ARTICOLE

Avantajele pe care ti le ofera un job in strainatate

Avantajele pe care ti le ofera un job in strainatate

JOB TRUST este o firma de Consulanta & Recrutare a Resurselor Umane situata in Salonic (Grecia) specializata pe gasirea si pregatirea resurselor umane pentru a fi plasate in firme si hoteluri.

Grecia este una dintre cele mai cunoscute destinatii turistice din lume si sezonul de vara se intinde pe o perioada aproximativa de 6 luni – de la sfarsitul lui aprilie pana la sfarsitul lunii octombrie. Ne aflam la inceputul sezonului de vara dar inca exista locuri vacante in Grecia! Puteti aplica pentru sezonul 2019 sau si pentru sezonul viitor din aprilie 2020 pana la sfarsitulul octombrie 2020. De aceea, cautam personal hotelier in: Halkidiki, Creta, Corfu, Mykonos, Kos, Peninsula Peloponneza, Kefalonia, Rhodos si pe alte insule.

Exista pozitii vacante in anumite departamente: Food and Beverage (chelneri, ospatari, barman, hostess), Departamentul bucatarie (ajutor de bucatar, spalator vase), Departamentul de curatenie, animatori (general, sport, copii), tour-leaderi si ghizi; Front Office (receptive, relatii cu client, bell-boy), Departamentul Spa (Terapeut Spa/Receptie Spa), gradinari, securitate si alte pozitii in sfera de turism.

Studentilor interesati sa inceapa o cariera in domeniul hotelier, li se ofera multe oportunitati  in Grecia, unde turismul reprezinta o ramura foarte importanta a economiei, care se  dezvolta din ce in ce mai mult cu fiecare an si atinge standarde din ce in ce mai ridicate. A lucra intr-o organizatie superioara dintr-o tara precum Grecia este visul multor studenti din departamente  turistice, business, economie, administratie si management, din moment ce le ofera oportunitatea de a pune in practica toate notiunile teoretice invatate in facultate si le poate oferi o deschidere spre dezvoltare profesionala. Exista posibilitatea de a semna contractele de practica / Erasmus.

Colaboram cu peste 130 de universitati specializate pe sectorul de Turism din peste 15 tari ca: Bulgaria, Romania, Ungaria, Lituania, Letonia, Estonia, Finlanda, Polonia, Republica Ceha, Slovacia, Slovenia, Elvetia, Austria, UK. Studentii care incheie cu succes contractual de practica primesc din partea firmei Job Trust certificate oficiale care stipuleaza numele hotelului, perioada de practica, locul de munca ocupat cat si alte activitati si responsabilitati pe care le-a avut aplicantul.

Job Trust ofera serviciile sale  fara a percepe niciun comision.