ARTICOLE

Fetele talentate au spus 'adio' crizei! Jobul de model la Studio20 le-a schimbat viata!

Fetele talentate au spus 'adio' crizei! Jobul de model la Studio20 le-a schimbat viata!

Intr-o vreme in care criza provocata de Coronavirus pune stapanire pe intreaga lume, exista si noi perspective de viitor pentru cei care isi doresc sa munceasca si nu se dau batuti atat de usor. Mai exact, este vorba despre fetele tinere si inteligente, care au decis sa uite de criza si de tot ce e negativ in prezent si sa se axeze pe cariera.

Tinerele care aspira la o cariera de model intr-un studio videochat Bucuresti si-au vazut visul cu ochii atunci cand au primit raspunsul afirmativ in urma interviului. Intr-o lume dominata de incertitudini, tot mai multe fete aleg sa vada luminita de la capatul tunelului si sa faca o schimbare majora in viata lor. Raspunsul pentru toate problemele? Studio20, cel mai bun studio videochat din Bucuresti si din lume!

Regine in imperiul seductiei

Modelele de la Studio20 castigau bine si inainte de criza, insa acum, dupa izbucnirea pandemiei, cererea online este si mai mare decat in mod obisnuit. Fetele au la dispozitie camere personalizate, cu diverse tematici, in care isi petrec, de regula, cateva ore pe zi cu admiratorii lor.

Membrii care platesc pentru videochat glamour sunt cei care cauta o companie placuta, o prezenta feminina agreabila, alaturi de care sa poata conversa despre absolut orice. Fetele de la Studio20 se bazeaza pe farmecul lor personal imbinat cu inteligenta nativa si toate cunostintele acumulate in perioada de training si, astfel, se asigura ca show-ul lor de divertisment non-nude are tot ce ii trebuie pentru a fi din ce in ce mai cautat.

Cu toate ca recunosc ca este mult mai greu sa mentina atentia unui barbat prin simple conversatii decat daca ar fi fata in fata, #girlsfromstudio20 se declara mai mult decat multumite de munca lor, care le-a adus nu mai putin de zeci de mii de dolari in conturi. “Cu ambitie si perseverenta, multe fete din echipa noastra si-au cumparat deja apartament cu banii jos, au propria masina, ba chiar si-au pus si bani deoparte pentru situatii de urgenta”, spune Andra Chirnogeanu, PR Manager Studio20.

Peste 100.000 de femei castiga mii de dolari din videochat

La nivel national, exista in jur de 100.000 de femei care se intretin din videochat, iar castigurile lor sunt pe masura. Dincolo de faptul ca acest domeniu este mai mult decat profitabil, activitatea in sine este extrem de placuta. Fetele se aranjeaza in fiecare zi, probeaza tot felul de tinute pentru a arata cat mai bine in fata camerei, au parte de tratamente cosmetice si se relaxeaza la spa-uri si piscine de lux.

In aceste conditii, nu e de mirare ca tot mai multe tinere ajung de succes intr-un studio videochat Bucuresti. Prin toate beneficiile oferite modelelor sale, Studio20 isi propune sa le stimuleze, sa le determine sa isi doreasca mai mult si sa munceasca pentru obiectivele lor financiare. Cat timp ele au succes, si studioul se bucura de notorietate, premii acordate in cadrul galelor de profil si recunoastere la nivel international.

Si nu e doar o poveste frumoasa, sunt mii de modele Studio20 care stau dovada faptului ca acest studio videochat din Bucuresti si de peste tot din lume este diferit, este unic. Mai mult, compania a primit titlul de “angajator transparent” pe site-urile specializate de joburi din Romania.