ARTICOLE

8 motive sa utilizezi tehnici de NLP

8 motive sa utilizezi tehnici de NLP

In cariera si afaceri

In cariera, puterea de influentare si modul de comunicare sunt doua dintre calitatile care contribuie la obtinerea unui loc de munca, la promovarea sau creșterea salariala pe care o doresti.

In afaceri, fie că este vorba de publicitate, marketing, vanzari, implicarea angajaților, investitori sau parteneri de afaceri sau relații profesionale, influența este diferența care face diferența în ceea ce privește succesul. 

Iar una din cele mai importante influente, este influenta pe care o ai asupra propriei persoane.

Orice afacere se bazeaza pe competentele oamenilor care stau la baza acesteia. Unele dintre cele mai importante seturi de competente necesare intr-o lume in schimbare sunt aptitudinile de leadership. Leadership-ul eficient este una din cheile succesului.

 

Folosind tehnicile NLP vei avea posibilitatea sa descoperi, sa studiezi si sa aplici unele modele, principii si abilitati specifice care sa iţi permita sa fii un lider cu mai mult succes, si sa-ti dezvolti aptitudinile necesare pentru un leadership valoros.

 

Capacitatea de a identifica modalitatile prin care oamenii gandesc si simt, de a face in mod etic modificari in aceste stari il fac de asemenea ideal pentru mediul de afaceri.

 

Am extras mai jos opt dintre motivele care vor diferentia substantial rezultatele tale in afaceri sau cariera:

  1. Relationezi mai bine cu oamenii din jur – cu totii stim ca oamenii prefera sa interactioneze cu cei pe care ii agreeaza. In cadrul cursurilor NLP, vei invata cum sa creezi Rapport instant cu cineva. Vei invata secretele acestuia practicandu-l cu cei din jur, in cadrul intalnirilor si la telefon.

 

  1. Comunici mai bine, cu mai multa claritate, precizie – vei invata cum sa utilizezi limbajul intr-un mod eficient. Cu totii avem propriul nostru stil de comunicare. Te vom invata tehnici NLP pentru a recunoaste propriul stil de comunicare si stilul altora, permitandu-ti sa iti creezi limbajul in asa fel incat sa se potriveasca cu orice stil de comunicare, asadar mesajul pe care il transmiti va fi inteles cu usurinta.

 

 

  1. Devii maestru in arta limbajului nonverbal – Invatand cum sa utilizezi postura pentru a-ti sustine comunicarea verbala, vei obtine rezultatele pe care le doresti. Vei invata numeroase tehnici NLP pentru a-ti amplifica abilitatile legate de crearea Rapportului in mediul de afaceri, pe care ulterior le vei folosi ca unelte.

 

  1. Iti imbunatatesti - comunicarea scrisa
  2. Alegi persoana portivita in cadrul unui interviu – vei invata meta-programele necesare pentru a alege persoanele potrivite pentru job. Vei face economii considerabile neavand nevoie sa angajezi consultanti de recrutare costisitori.

 

  1. Iti stabilesti obiective S.M.A.R.T. – ele sunt obiective SMART, asadar sunt intr-adevar destepte. Te vom invata tehnici detaliate pentru a-ti defini obiectivele si strategiile pentru a obtine ce iti doresti, cand iti doresti, asigurandu-ne ca nu vei renunta! Vei invata cum poti stabili elocvent obiectivele pe viitor!

 

 

  1. Vei reusi sa-ti cresti vanzarile! – abilitati eficiente si diferentiatoare pe piata competitiva cotidiana sunt mai importante ca niciodata! Vei invata tehnici NLP care te vor ajuta sa intelegi strategiile de cumparare subconstiente ale unui client. O data ce vei descoperi acest secret, vanzarile tale vor creste considerabil.

 

  1. Vei invata sa-ti stabilesti traseul in cariera – te va ajuta sa intelegi incotro vrei sa te indrepti in cariera ta. Ai putea descoperi ca ai toate abilitatile de a face ceva la care ai visat tot timpul.

 

La NLP Discovery inveti de la specialisti cu experienta. Cursurile noastre sunt concepute dupa modele consacrate cu dovezi confirmate de-a lungul timpului prin rezultatele produse. Practicam si predam NLP autentic, nemodificat.