ARTICOLE

Exemplu de scrisoare de recomandare

Exemplu de scrisoare de recomandare

Cauti un model de scrisoare de recomandare? Exemplul de scrisoare de recomandare de mai jos iti poate fi de folos. Aceasta scrisoare de recomandare este scrisa de un manager superior pentru a recomanda un subaltern care doreste sa isi schimbe jobul.

Exista organizatii care solicita candidatilor la orice interviu de angajare sa prezinte o scrisoare de recomandare din partea unui fost superior. Daca seful tau spune ca nu are timp sa iti scrie o scrisoare de recomandare, este indicat sa ai tu una deja pregatita, pe care managerul doar sa o semneze.

  • Exemplu de scrisoare de recomandare

Va scriu aceasta scrisoare de recomandare pentru a o prezenta pe domnisoara Ana Popescu. Ana a lucrat ca asistenta a mea la Next Advertising. Ca manager de conturi am in subordine patru asistenti, printre care se numara si Ana. Una din sarcinile mele a fost ca in ultimii doi ani sa evaluez evolutia si rezultatele ei profesionale.

Ana a inceput sa lucreze la Next Advertising ca receptionera. Prin entuziasmul si eforturile ei s-a facut remarcata. In urma cu doi ani am recrutat o persoana pentru departamentul pe care il conduc. Am apelat atat la surse externe, cat si interne. Ana a reusit sa obtina jobul.

Munca in departamentul nostru poate fi extrem de solicitanta. Un membru al acestui departament trebuie sa poata comunica atat cu clientul final, cat si cu furnizorul brut al solutiilor. Ana a reusit de fiecare data sa rezolve orice situatie problematica aparuta astfel incat ambele parti sa fie multumite de rezultatul final.

Ana si-a respectat deadline-urile, terminandu-si activitatile la nivelul impus de agentia noastra. Daca ar trebui sa ii recomand o arie pe care sa se concentreze mai mult, as alege implicarea emotionala in activitatile zilnice. Eforturile pe care le depune pentru a rezolva activitatile jobului ei o fac uneori pe Ana sa se implice emotional si personal.

In concluzie, o recomand cu incredere pe Ana pentru pozitia pentru care compania dumneavoastra o intervieveaza.

Cu consideratie,