ARTICOLE

Cum alegi usa potrivita pentru biroul firmei tale?

Cum alegi usa potrivita pentru biroul firmei tale?

În orice afacere, spațiul de birou este important atât pentru productivitate, cât și pentru imaginea firmei.

Iar ușa biroului reprezintă mai mult decât o intrare propriu-zisă, este o ușă deschisă către clienții și partenerii tăi. 

O invitație la dialog, la negociere, la vânzare. 

La fel de mult, ușa spațiului tău de lucru îți asigură și liniștea de care ai nevoie pentru a te concentra la taskurile zilnice. 

În acest articol, îți vom oferi câteva sugestii care să te ajute în achiziționarea unei uși de birou, de calitate.

Funcționalitate și design într-o singură ușă!

Criteriul estetic este necesar, dar nu este suficient atunci când cumperi o ușă de birou.

Aceasta trebuie să respecte mai multe condiții, pornind de la calitatea finisajelor și continuând cu izolarea fonică, termică și nivelul de siguranță.

Contează chiar și felul în care se transmite lumina printr-o ușă, dacă vorbim de o ușă de sticlă securizată sau de o ușă cu geam.

Cumperi de la producătorii sau distribuitorii de uși?

Ai o idee despre ce fel de ușă îți dorești și pornești în căutarea ei.

Piața românească abundă în oferte autohtone și internaționale. 

Și totuși, cum știi cine și în ce mod îți garantează calitatea produselor cumpărate? 

Reține diferența între producătorii și distribuitorii de uși.

Un producător poate fi și un distribuitor, iar rolurile nu se pot inversa.

Un producător de uși, întotdeauna îți va oferi garanția și certitudinea că materialele folosite sunt de cea mai bună calitate, acesta fiind în contact direct cu furnizorii de materii prime pentru produsele finite prezente în oferta sa.

Așadar, promovarea modelelor de uși este făcută pe baza unor informații reale, scopul principal depășind ideea de profit imediat prin comercializarea produselor existente în stoc, urmărindu-se câștigarea treptată a unor segmente cât mai mari din piața de profil. 

Un alt avantaj al producătorului versus distribuitor este că acesta poate oferi clienților prețuri foarte bune, care nu includ procentele care se adaugă în mod obișnuit în lanțul de distribuție. 

Faptul că un distribuitor nu poate să vină în fața clienților cu avantajele pe care aceștia le obțin de la un producător, nu înseamnă că sortimentul pe care îl distribuie nu este unul calitativ, variat și perfect vandabil.

Informații tehnice pentru alegerea unei uși de birou perfecte!

  • - modul de prindere al balamalelor pe tocul şi foaia uşilor de exterior securizată este foarte importantă pentru fiabilitatea uşii;

  • - tocul cât şi balamalele e bine să fie galvanizate şi vopsite în câmp electrostatic astfel încât să se evite apariţia ruginii. Etanşarea perfectă a uşii este cea care împiedică pătrunderea curenţilor de aer şi nu numai, de aceea este indicat ca uşa să fie dotată cu prag etanş nu cu prag retractabil;

  • - broasca uşii este indicat să fie protejată de plăci / carcasă de oţel, fără acces către butuc;

  • - tipul de toc al uşii, respectiv dacă este toc segmentat sau nesegmentat. Riscul deschiderii prin efracţie a unei uşi securizate cu toc segmentat este mai mare decât în cazul unei uşi cu toc metalic nesegmentat;

  • - izolaţia fonică a uşii este de asemenea un factor important. Este inconfortabil să auzi zgomote sau discuţii ce provin din exteriorul biroului tău. Sau, conversațiile tale private să ajungă la urechile celorlalți. Verifică certificatul producătorului pentru a afla care este nivelul fonic al ușii pe care dorești să o cumperi. 

Când cumperi o ușă de birou, fii specific!

Atenție: va trebui să cunoști dimensiunile pentru care alegi un model sau altul de ușă! 

Apoi caută un produs care să îndeplinească mai multe funcții: ușa de birou (de cele mai multe ori fiind, de fapt, o ușă de interior), să aibă rezistență la utilizare frecventă și murdărire, protecție fonică, să fie ignifugă, să aibă un sistem antiefracție.

Apoi, întreabă consultanții de vânzări ai magazinului de la care cumperi ușa biroului tău (recomandarea noastră este să mergi pe mâna și experiența specialiștilor în uși de la EXPO TOP CONSTRUCT ), ce fel de toc este necesar.  Metalic sau din lemn?

Ce suprafață de finisare ți-ar plăcea?

Și asta pentru că ai de unde alege, oferta fiind una bogată. 

De la: uși cu suprafață de finisare tip imitație decor fibră de lemn sau decor uni (folie), finisare tip CPL/HPS (High Pressure Surface) ori finisare tip HPL (High Pressure Laminat), la uși cu suprafață de finisare tip lăcuită sau furniruită.

Ușile pot să fie cu decupaj, accesorizate, cu deschidere spre interior sau spre exterior?

Producători români sau internaționali?

Contează mai puțin, atât timp cât ușile respectă toate normele de fabricație și au un design în tendințe. 

De exemplu, în cazul complexului expozițional EXPO TOP CONSTRUCT -  cel mai mare complex destinat materialelor de construcții și de amenajări interioare și exterioare din București -, o să găseștii uși de interior, de exterior și uși speciale pentru spațiile de birouri, aduse direct de la producători, dar și de la distribuitori de mărci celebre de uși.

Fie că sunt produse românești sau fabricate în Italia, Germania, Grecia, Bulgaria, în Valea Cascadelor ofertele comercianților de uși sunt variate și avantajoase ca și raport calitate / preț. 

Ți-am oferit aceste sugestii legate de cumpărarea unei uși potrivite biroului tău pentru că, în mod sigur ești atent la bugetul tău, dar nici nu vrei să faci rabat de la calitate. 

Așadar, îți dorim să găsești cea mai bună ușă pentru biroul firmei tale, profit maxim și uși deschise de câți mai mulți clienți!