ARTICOLE

LA NOI GASITI MEREU UN LOC DE MUNCA

LA NOI GASITI MEREU UN LOC DE MUNCA

Începând cu anul 2006, Eastmen s-a specializat în medierea între companiile olandeze, Ungaria, România și alte țări est-europene, cu specialiști MBO (+) (învățământ secundar profesional), HBO (învățământ profesional superior) și niveluri universitare.

Gizella Adam a fondat această afacere de familie pentru a satisface cererea mare a olandezilor de ingineri bine pregătiți. Cu o rețea de mare de cunoștințe în Ungaria, ea a intrat rapid în contact cu oamenii potriviți. Împreună cu fiul ei Ruud, soțul ei Hans și fiul său Tamar, ea a făcut din Eastmen o afacere de succes și o agenție de recrutare dinamică unde mulți muncitori calificați își găsesc de lucru zilnic. 

Suntem conștienți de faptul că profesioniștii sunt în căutare de un mediu de lucru adecvat cunoștințelor lor. Acesta este motivul pentru care echipa noastră de recrutare dedică mult timp identificării abilităților și calităților dumneavoastră.
Căutați un loc de muncă în Olanda? Noi putem găsi rapid un post pentru dumneavoastră la unul din clienții cu care colaborăm.

Toți clienții noștri sunt organizații profesionale și de încredere. Găsirea unui mediu de lucru plăcut pentru angajații noștri este foarte important pentru noi. 

Chiar și in aceste momente dificile, Eastmen vă oferă un loc de muncă in Olanda, cu începere imediată!

Pentru siguranta dvs. si a angajatilor, spațiile de lucru sunt dezinfectate si toate măsurile de precauție sunt luate de catre clienții noști.
In momentul sosirii  dvs. in Olanda NU se ramane in carantina 14 zile (asa cum este in Romania in prezent).

Ca si personal pe CNC, angajam momentan:
-CNC programator /operator frezor (miller ): Fanuc/Siemens/Mazac
-CNC programator strungar (turner - bore/drilling): Heidenhain
-CNC masina de indoit tabla  (bender): Trumpf


Va putem oferi cu drag mai multe informații despre oferta si beneficii, daca ne contactați .