ARTICOLE

Devino Inspector resurse umane!

Devino Inspector resurse umane!

Oamenii: cea mai importantă resursă a oricărei companii!

Datorită lor, orice companie își desfășoară activitatea și obține profit.

Capacitatea de a menține cei mai buni angajați și de a-i ghida spre atingerea obiectivelor reprezintă o prioritate esențială, în prezent, pentru orice companie.

Rolul inspectorului de resurse umane, mai ales în companiile cu mulți angajați este de a forma echipe de personal, care să lucreze eficient pentru a îndeplini cu succes sarcinile și obiectivele companiei.

Cu ce se ocupă inspectorul resurse umane?

Un inspector resurse umane (IRU) se ocupă de performanța angajaților dintr-o companie selectându-i, recrutându-i și testându-i pentru a-i plasa pe posturile vacante corespunzătoare.

Implicarea sa în aceste activități va genera resurse umane recrutate corect, o comunicare eficientă între angajați și o bună desfășurare a activității întregului personal.

5 motive pentru care merită să faci un curs de IRU

 1. O profesie de actualitate, cerută de piața muncii

Atunci când nu există un specialist în resurse umane, responsabilitățile sale sunt preluate de către proprietarul companiei, managerul general sau de către contabil. 

O companie cu mai mult de 15 angajați are nevoie de un inspector resurse umane pentru a nu-și aglomera sarcinile și a lucra în conformitate cu legislația muncii.

2. Avansare în carieră

Dacă ești o persoană pasionată de domeniul resurselor umane, prin cursul de inspector resurse umane vei dobândi toate informațiile necesare desfășurării acestei activități.

De la această specializare vei putea avansa la poziția de manager resurse umane (MRU) - persoana responsabilă de: managementul oamenilor, training, evaluare, recompense ș.a

De asemenea, poți alege și calea training-ului în domeniu - printr-un curs de formator, o meserie plină de provocări și satisfacții.

3. Oportunitate de business

Dacă ești o persoană cu spirit antreprenorial îți poți dezvolta această preocupare pentru domeniul resurselor umane prin construirea unui business propriu.

Vei avea o altă șansă de avansare în carieră prin înființarea unei firme specializată în domeniul resurselor umane, prin care îți vei putea oferi serviciile acelor firme ce aleg să apeleze la externalizarea gestiunii resurselor umane.

4. Satisfacție personală

Dacă ești o persoană comunicativă și sociabilă un post de inspector resurse umane ți se va potrivi foarte bine pentru că vei avea posibilitatea de relaționare constantă.

Vei fi mereu înconjurat(ă) de oameni, vei avea posibilitatea să îi ajuți în provocările profesionale, să își cunoască drepturile și obligațiile, devenind un mediator între angajați și firma pentru care lucrezi.

5. Cursul nu necesită calificări înalte

Pentru înscrierea și parcurgerea unui curs de inspector resurse umane pot fi selectate atât persoane cu studii superioare, cât și cu studii medii.

Vei avea posibilitatea să înveți ușor, tot ceea ce îți este necesar pentru a-ți desfășura activitatea la standarde înalte.

Cum te poți specializa ca inspector resurse umane?

Alegând să te înscrii și să parcurgi cursul de specializare Inspector Resurse Umane în cadrul Premium Teaching vei obține o diplomă autorizată de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, recunoscută la nivel național.

Acest curs este autorizat de către ANC (Autoritatea națională pentru Calificări), fiind o modalitate sigură și profesională de a investi în performanța carierei tale.

În cadrul cursului vei avea posibilitatea să înveți noțiuni despre:

  • - Atribuțiile departamentului de resurse umane;

  • - Condițiile de angajare;

  • - Contractul de muncă;

  • - Evaluarea de personal;

  • - Întocmirea statului de plată;

  • - Sistemul unitar de pensii publice;

  • - Sistemul asigurărilor de șomaj;

  • - REVISAL (Registrul General de Evidență a Salariaților).

Astfel, te vei putea specializa într-un mod profesionist, învățând de la traineri autorizați toate informațiile, care îți vor fi necesare să îți îndeplinești responsabilitățile din fișa postului.

Specializându-te ca inspector resurse umane prin intermediul cursului oferit de Premium Teaching vei deveni persoana cheie capabilă să asigure performanța continuă a angajaților din orice instituție.

Deci, dacă ești o persoană pasionată de lucrul cu oamenii, alege să îți faci o CARIERĂ din asta!

Specializează-te ca INSPECTOR RESURSE UMANE, alături de Premium Teaching!!!