ARTICOLE

De ce sandalele cu toc jos?

De ce sandalele cu toc jos?

Nu spunem că pantofii sport sunt preferații noștri pentru sezonul mai cald, dar am observat că din ce în ce mai multe femei preferă sandalele cu toc jos. În general, îmbrăcămintea casual a devenit din ce în ce mai populară, iar lumea modei a făcut o schimbare către o estetică mai clasică și mai elegantă. Cererea pentru modelele de sandale dama cu toc jos a crescut. Adică, ce poate fi mai clasic decât un stil cu toc care este suficient de atemporal pentru a trece prin trei generații de modă?

 

În ciuda stilului de sandale pe care îl preferi de fapt, cred că știi unde vrem să ajungem aici – că toate tocurile joase amintesc de genul pe care te-ai aștepta să-l poarte o femeie în vârstă înțeleaptă și stilată. Care sunt calitățile definitorii ale trendului cu toc jos pe care începem să le vedem? Înălțimi micuțe ale tocurilor și modele care întruchipează stilul clasic al unei bunici în vârstă de 95 de ani… Nu numai pasionații de modă sunt cei care favorizează această tendință. Sunt foarte multe vedete care au schimbat pantofii stiletto cu cei cu tocuri bloc în mai multe ocazii. Iar odată ce vedetele au început să aibă o tendință, știm că restul lumii va ține seama de ea.

 

Tendința cu tocuri joase e cât se poate de chic și tinerească! În curând vine vara și acestea vor merge cu orice, dar vor ieși și în evidență. Tocul acela este cel mai comod și stabil dintre toate tipurile de tocuri care există. 

 

La One fashion Room, sandalele cu toc jos te prin întotdeauna deoarece modelele sunt atât de versatile încât merg la aproape orice stil. Probabil te vei întreba “care dintre culori e mai frumoasă și mă prinde cel mai bine?”

 

Știm, știm, există o întreagă lume de stiluri de încălțăminte disponibile pentru a le încerca chiar acum. Există stiluri cu culori strălucitoare și perechi albe care canalizează tendințele anilor ’60, dar nimic nu este la fel de valoros pentru garderoba ta ca o sanda cu toc gros și jos. Pentru noi, acestea sunt ideale.

 

Motivul pentru care sandalele cu toc jos nu sunt niciodată o alegere proastă este că au versatilitate. Nu sunt piesa statement a ținutei; sunt cea mai bună piesă secundară – motivul pentru care orice look se poate îmbina fără efort. 

 

Le vei purta până mult timp de acum încolo. Promisiune.

 

Citeste si despre cateva tipuri de sandale de vara aici.

Gândește-te la o ținută pe care o poți asorta cu acest model de sandale și spune-ne!