ARTICOLE

Cum iti calculezi ratele in functie de salariu?

Cum iti calculezi ratele in functie de salariu?

Este întotdeauna o idee bună să știi exact cât plătești de fiecare dată când iei un credit pentru anumite nevoi urgente. Ceea ce poate părea o achiziție inofensivă s-ar putea întoarce împotriva ta după ce calculezi dobânda și alte taxe aferente. Ar trebui să fii conștient de suma pe care va trebui să o plătești în viitor atunci când iei un credit, inclusiv cât de curând va trebui să îl plătești, rata anuală a dobânzii și orice alte linii directoare.

Cum poți lua un credit cu buletinul?

Există foarte multe situații când ai nevoie de o anumită sumă de bani, cât mai repede. Iar datorită unor instituții de tipul IFN-urilor, acest lucru a devenit posibil, căci procedurile și birocrația au fost reduse la minimum. Iar cererea pentru un credit cu buletinul poate fi completată din fața unui laptop sau a unui telefon.

Pentru a aplica, nu mai este nevoie să depui un întreg dosar cu acte, nu mai este nevoie să faci nenumărate drumuri, nu mai ai nevoie de adeverință de salariu. Totul poate fi efectuat online, inclusiv completarea și scanarea documentelor, iar banii vor apărea în contul tău în scurt timp.

Care sunt pașii pentru a beneficia de un credit online?

Pentru a putea beneficia de creditul cu buletinul, trebuie să urmezi anumiți pași. Mai exact:

  • * trebuie să completezi cererea de credit
  • * folosește calculatorul de credit pentru a calcula rata estimată
  • * trimite cererea de credit și o copie a actului de identitate
  • * Dacă cererea este acceptată, vei primi contractul de creditare pe e-mail, pe care trebuie să îl semnezi;
  • * În funcție de varianta pe care o alegi pentru dobândirea sumei, poți avea banii pe cardul tău în câteva minute;

Cum calculezi ratele pentru un credit?

Ai toate șansele de a ți se acorda un credit cu buletinul, dar totuși, există un anumit lucru la care trebuie să te gândești înainte de a completa formularul cu cererea. Ce rate îți permiți să plătești lună de lună și cum se calculează rata? 

Pentru început, este recomandat să te gândești la o perioadă de finanțare, care poate fi între 6 și 60 luni, precum și la suma finanțată, de la 800 la 50200 ron. De asemenea, trebuie să știi că DAE este între 45.69% și 525.05% și este acel factor cu ajutorul căruia vei afla cât te va costa acel credit.

Pentru un credit cu buletinul, oferit de o companie nebancară, este disponibilă una dintre cele mai mici dobânzi anuale efective( DAE), de aceea merită să apelezi la această soluție pentru a-ți pune planurile în aplicare.