ARTICOLE

Cele mai bune sfaturi pentru alegerea unei placi de indreptat parul

Cele mai bune sfaturi pentru alegerea unei placi de indreptat parul

Dacă ai un singur scop (par neted, drept și strălucitor) îți dorești o placa de par care să te ajute să atingi acel obiectiv în cel mai rapid și ușor mod posibil, cu cât mai puține daune.

Placa de îndreptat părul potrivită va rezista ani de zile, așa că merită să petreci puțin timp pentru a alege aparatul potrivit pentru dorințele și nevoile coamei tale.

În plus, placa de păr potrivită este mai mult decât un simplu instrument pentru șuvițele strălucitoare, drepte, poate fi folosită și ca ondulator de par pentru a crea bucle.

Deci, cum alegi placa de îndreptat părul potrivită nevoilor tale? 

    Alege forma potrivită

Ai putea crede că placă de păr este pur și simplu plată. Cu toate acestea, marginile aparatelor de îndreptat părul le pot afecta versatilitatea.

Dacă plăcile și marginile exterioare ale plăcii sunt ușor rotunjite, va fi mai ușor să faci placa de îndreptat părul un ondulator. O placă cu margini ascuțite este mai puțin adaptabilă, dar îți poate oferi un păr puțin mai drept.

   Ia în considerare lățimea plăcii

Plăcile mai late sunt incredibil de utile pentru cele cu păr mai lung și mai gros. În esență, pot aduna mai mult păr și îl pot încălzi în mai puține treceri. Plăcile largi reduc daunele pentru tipurile de păr mai groase. Cu toate acestea, dacă ai părul scurt, supraprocesat sau fin, vei dori plăci mai înguste care să aplice mai puțină căldură. Desigur, dacă intenționezi să călătorești cu placa, vei dori una și mai îngustă, care să se potrivească cu ușurință în geantă.

   Selectează placa potrivită

Plăcile de îndreptat părul sunt fabricate dintr-o varietate de materiale și, deși nu există o alegere corectă sau greșită, unele vor fi mai potrivite pentru tipul și nevoile tale de păr.

Iată câteva dintre cele mai populare opțiuni pe care le vei găsi:

Plăcile de păr din titan se încălzesc rapid, aplicând temperaturi mai ridicate și mai uniform. Aceste plăci tind să fie cele mai potrivite pentru părul foarte creț și aspru.

Plăcile de păr ceramice îmbină valoarea și eficacitatea. Oferind căldură uniformă pentru majoritatea texturilor de păr, plăcile ceramice funcționează la un standard ridicat. Reține că unele plăci de îndreptat sunt acoperite doar cu ceramică și, în timp, ceramica se uzează, distribuind căldura în mod neuniform.

   Gândește-te la temperatură

Căldura mare înseamnă o îndreptare mai rapidă și mai eficientă, dar nu toate tipurile de păr au nevoie de cele mai fierbinți plăci. Pentru a reduce deteriorarea părului, ia în considerare o placă de păr care oferă setări de căldură reglabile, apoi coafează-te pe cea mai scăzută setare de căldură care îți oferă rezultatele dorite.

Plăcile de păr ieftine se încălzesc uneori neuniform, rezultând o textură neuniformă și, potențial, chiar secțiuni arzătoare ale părului. Un dispozitiv de coafat profesional are senzori inteligenți, asigurându-te că este suficient de fierbinte pentru a-ți coafa părul fără a se supraîncălzi. 

   Cunoaște diferența dintre preț și valoare

Problema cu aparatele de îndreptat ieftine este că acestea tind să se rupă mai repede. De asemenea, îți pot deteriora părul, pot aplica căldură în mod neuniform, îți pot strânge părul și chiar se pot supraîncălzi. O placă de îndreptat mai scumpă ar trebui să reziste ani de zile și să provoace mai puține daune prețioaselor tale fire de păr. Tu ce tip de păr ai?


Articol creat de agentia de seo Campaigns.