ARTICOLE

Beneficiile platformei B2B MerXu pentru tranzactii industriale internationale

Beneficiile platformei B2B MerXu pentru tranzactii industriale internationale

Comerțul electronic B2B a crescut în Europa semnificativ în ultimii ani. Urmare acestei creșteri, dar și faptul că majoritatea proprietarilor de afacerii sau managerii de achiziții, petrec mult timp căutând vânzători de încredere, au luat naștere platforme B2B pentru tranzacții internaționale. O astfel de platformă urmărește facilitarea tranzacțiilor online, permițând furnizorilor și companiilor să tranzacționeze digital, rapid și sigur.

Tranzacții pentru toate companiile doritoare

Platforma de vânzări online este destinată companiilor și furnizorilor internaționali, care doresc să-și lărgească paleta de clienți sau furnizori, după caz. O astfel de platformă reprezintă un spațiu virtual în care producătorii, furnizorii, angrosiștii, antreprenorii, managerii, firmele de construcții, proprietarii HoReCa, își dau întâlnire pentru a tranzacționa digital. 

Indiferent de care parte a industriei vă aflați, furnizor sau cumpărător, pentru a putea începe tranzacționarea produselor, este suficient să vă înregistrați pe https://merxu.com/. Mai departe procesul este unul natural, care vă va permite să tranzacționați imediat. 

Gamă largă de produse și furnizori de încredere

Peste 6 milioane de produse se preconizează a fi disponibile în cadrul platformei. Printre acestea, regăsim mărfuri din categorii precum construcții, echipamente electrice, încălzire și instalații sanitare, producție de mașini, scule și unelte pentru profesioniști, produse pentru industria chimică și metalurgică.

Cum piața construcțiilor este în continuă creștere, iar anumite materiale sunt tot mai greu de găsit, prin intermediul platformei, pe merxu.com, veți putea descoperi furnizori regăsiți pe piețele din Europa Centrală și de Est, care vă pot pune la dispoziție produsele dorite. 

Fiecare furnizor este verificat cu mare atenție, astfel încât toate companiile să beneficieze de tranzacții și produse garantate. Platforma oferă rapoarte despre credibilitatea și fiabilitatea plății furnizorilor. 

Companiile mici își pot face simțită prezența

Platformele B2B oferă companiilor mici acces la factorii de decizie cheie din industrie. Indiferent că sunt comercianți independenți mici sau parteneri de afaceri la început de drum, întreprinderile mici își pot face simțită prezența la nivel internațional.

Identificarea clienților potriviți și obținerea accesului la aceștia, este un punct critic atunci când sunteți nou intrați pe piață. Prezența pe platformă oferă mărcilor încă necunoscute, oportunitatea de a fi descoperite de potențialii clienți și de a le crește gradul de cunoaștere. Dacă sunteți o companie la început de drum în domeniul instalațiilor sanitare și ventilație, înregistrați-vă și începeți să vindeți produsele pe merxu.com. Acest lucru vă va oferi șansa obținerii a numeroase contracte valoroase. 

Avantajele platformei MerXu pentru comercianți

Platforma MerXu este una dintre platformele B2B pentru tranzacții internaționale, fiind destinată companiilor de afaceri din 9 țări europene. Conceptul este unul destinat exclusiv companiilor, atât pentru întreprinderile mici și mijlocii, cât și entitățile mari.

Prin intermediul acestei platforme pentru tranzacționare internațională, atât vânzătorii produselor, cât și cumpărătorii acestora, se bucură de achiziții mai ușoare, rapide, și, probabil cel mai important aspect, sigure. 

În cadrul platformei toate companiile își pot putea achiziționa produsele dorite, având posibilitatea alegerii dintr-o varietate de domenii, de la agricultură, echipamente de birou, de protecție, echipaje industriale, electrice, HoReCa, instalații sanitare, până la produse chimice și din oțel sau materiale de construcție. 

Prin intermediul platformei, fiecare achiziție în parte poate fi negociată direct cu furnizorul. De asemenea, condițiile tranzacțiilor și detalii ce țin exclusiv de comenzi, pot fi intermediate prin canalul de comunicare pus la dispoziție în cadrul platformei. Un factor de mare ajutor pentru companiile aflate în diferite țări, îl reprezintă traducerea în mod automat a mesajelor comunicate prin chat, în limbile vorbite de fiecare participant la achiziție, pentru a fi depășite toate barierele lingvistice. 

Produsele tranzacționate pot fi achiziționate atât în cantități angro, dar și cu amănuntul. Furnizorii de produse oferă și posibilitatea achiziției la cerere, astfel încât fiecare companie să poată beneficia de bunul dorit. Platforma MerXu oferă atât antreprenorilor, cât și producătorilor o experiență digitală rapidă și sigură.