ARTICOLE

Ambalaje inedite pentru flori: Cum poti transforma un buchet de flori intr-un cadou special?

Ambalaje inedite pentru flori: Cum poti transforma un buchet de flori intr-un cadou special?

Te afli in cautarea unui cadou special si te-ai decis asupra unui buchet de flori? Fiind doar una dintre multele optiuni de cadouri disponibile pe piata, un buchet de flori poate parea un cadou banal.

De regula, acesta insoteste un alt cadou, insa daca ii acorzi suficienta atentie, poate fi un cadou de sine statator, care sa uimeasca. Ceea ce poate face diferenta dintre un buchet de flori banal si unul care sa ramana o amintire placuta este ambalajul. Exista ambalaje flori care transforma un simplu buchet intr-un cadou de neuitat.

De ce conteaza atat de mult ambalajul florilor?

Pentru ca ambalajul este prima impresie. Este modul in care arati grija si atentie fata de detalii. Daca depasesti ideea banala a unui celofan sau a hartiilor colorate, poti descoperi ambalaje cu adevarat deosebite, care spun o poveste. De fapt, ambalajul este o prelungire a mesajului pe care il transmiti catre persoana careia ii oferi cadoul.

Idei de ambalaje

Exista nenumarate tipuri de ambalaje pentru flori, care variaza in functie de material, forma si culoare. Aici sunt cateva idei pe care le poti incerca:

Cutii in forma de inima

Acestea sunt perfecte pentru ocazii romantice, cum ar fi aniversari sau Valentine's Day. O cutie in forma de inima cu un aranjament floral interior este mai mult decat un buchet, este un simbol.

Cosuri rustice

Un cos rustic, umplut cu flori de camp, ofera un aer proaspat si natural. Este o optiune buna pentru evenimente mai putin formale sau pentru persoanele care apreciaza simplitatea.

Saculeti de panza

Daca destinatarul este preocupat de sustenabilitate, un saculet de panza este o optiune excelenta. Nu doar ca este reutilizabil, dar adauga si un touch personal si eco-friendly.

Daca vrei sa mergi mai departe, poti incerca sa creezi un ambalaj personalizat din lemn sau material textil, poti cauta sa oferi florile intr-un cufar sau poti inova, folosind tot felul de materiale reciclabile.

Accesoriile pot face diferenta

Pe langa ambalajul propriuzis, trebuie sa acorzi atentie si accesoriilor. Panglicile, etichetele, felicitarile, sau alte mii de tipuri de accesorii personalizate adauga o nota personala. Alege culori si texte care sa se potriveasca cu ocazia si cu personalitatea destinatarului.

O panglica intr-o culoare complementara poate adauga un plus de eleganta. In functie de textura panglicii, buchetul poate capata un aspect clasic sau modern.

O felicitare cu un mesaj personal face intotdeauna diferenta. Poate fi ceva simplu sau un citat care sa insoteasca florile. Acesta va ramane ca o amintire frumoasa chiar si dupa ce florile s-au ofilit.

 

Nu trebuie sa te limitezi la un singur tip de ambalaj sau accesoriu. Poti combina mai multe elemente pentru a crea un cadou cu adevarat unic. 

De asemenea, nu trebuie sa iti fie teama. Nu exista ambalajul gresit. Intotdeauna va fi mult mai apreciat un ambalaj imperfect care are o nota personala decat un ambalaj banal cumparat din magazin.