Job expirat

“FA CEEA CE ITI PLACE SI NU VA TREBUI SA MUNCESTI O ZI!”

 

Pentru programul Work and Study U.K. avem nevoie de tineri optimisti, entuziasti, cu chef de munca, studiu si distractie!

Daca esti tanar si ai minim 18 ani aplica acum si ai sansa sa vezi ce inseamna sa studiezi, muncesti si distrezi in una dintre cele mai tari capitale, Londra!

 

Tot ce trebuie sa faci este sa:

-          fii dornic sa te califici pe un anumit domeniu (Administrarea Afacerilor; Catering si Hotelier; Contabilitate si Finante; Sanatate si Medicina; Tehnologia Informatiei; Animatie 3D, Creativ si Digital Media)

-          fii constiincios

-          nu ai diploma de licenta

-          ai nivel de limba engleza mediu spre avansat

-          fii disponibil pentru sustinerea interviurilor pe Skype

 

CE ITI OFERA PROGRAMUL WORK AND STUDY U.K.?

 

-          INTERNSHIP FINANTAT INTEGRAL, in conformitate cu reglementarile UE (Durata studiilor: 6-8 luni);

-          DIPLOME si CERTIFICARI ATESTATE INTERNATIONAL;

-          CONSULTANTA GRATUITA pe plan profesional asigurata pe toata perioada programului;

-          SALARIU ATRACTIV incepand cu 4 - 6,31 Lire/ora;

-          CAZARE in cele mai populare zone din LONDRA (Wimbledon, Croydon, Birmingham, Coventry, Wembley)

-          JOB BINE PLATIT in domeniul in care studiezi (poti lucra pe urmatoarele pozitii: ospatar, barman, recepþioner, asistent, infirmier, tehnician informatii, administrator, Web designer, Team Leader, contabil);

-          ANGAJATORI DE TOP (Hilton Group Hotels; J.B. Marriot Hotels; Gordon Ramsay Restaurants; Abbey Care Homes, Gold Care Homes; Macdonald Hotel Group; Chelsea Football Club; Ink Vial Games Ltd., Digimation UK; Mulmar Food Service Solutions; N.M. Shah & Co Accountants, DNS Accountancy Ltd.)

 

Daca vrei un job in strainatate, gasesti sprijin si suport in echipa Eurolife Consulting! Din 2005 pana in prezent agentia a reusit sa isi mentina locul in topul celor mai mari agentii de recrutare din Romania. Echipa variata si completa iti pune la dispozitie personal  in domeniul juridic, psihologic si resurse umane, astfel incat poti fii sigur ca esti pe maini bune. Datorita experientei profesionale acumulata pana in prezent am reusit sa pastram o legatura stransa cu angajatori din Marea Britanie, Spania, Franta, Olanda pentru domeniul medical, hotelier, cat si programe culturale in Europa. Cand vine vorba de trimiterea fortei de munca peste hotare incercam sa implementam cele mai originale programe culturale pentru tineri, pachete de munca pentru cei cu experienta sau practica profesionala platita pe durata sezonului de vara. Asiguram asistenta permenenta fiecarui candidat prin intermediul consultantului personal.

Pentru detalii ne puteti contacta la:

Tel: 021 310.83.69 / 0722.92.53.41

Fax : 021 310.83.70

Email: contact@eurolife-consulting.ro / contact@eurolife-team.ro

Adresa: Cotroceni Business Center, Bd-ul Iuliu Maniu, nr 7 , Corp T, Sector 6, Bucuresti

www.eurolife-consulting.ro

Cei care aplica pentru aceste posturi vor primi raspuns in cel mai scurt timp iar candidatii compatibili vor fi programati la interviu in Bucuresti sau interviu online.

 

 

Job expirat