ARTICOLE

Tendinte in stomatologie pentru anul 2021

Tendinte in stomatologie pentru anul 2021

Chiar daca pandemia Covid-19 a inchis initial clinicile stomatologice limitand accesul persoanelor la tratamente dentare, grija fata de frumusetea zambetului a ramas o prioritate in randul romanilor.

Un zambet alb-stralucitor impresioneaza atat in viata de zi cu zi, cat si in mediul social online.

Astfel, tot mai multe persoane apeleaza la tratamente de albire dentara, fatete sau implanturi dentare.

Totodata, sanatatea dentara influenteaza sanatatea intregului organism, iar grija fata de aceasta poate tine departe alte afectiuni si costuri medicale.

„Evolutia tehnicilor si a tehnologiei medicale stomatologice aduce o mulțime de beneficii pentru pacienti, în prezent. Prin tratamentele de albire profesionala pacientii pot obtine in siguranta o dantura cu cateva nuante mai alba, iar prin aplicarea fatetelor dentare pot obtine intr-un timp relativ scurt un zambet complet nou. Materialele ca ceramica sau zirconiu ofera rezistenta si estetica, asemanatoare dintilor naturali. 

Dr. Adel Abboud medic specialist in implantologie si estetica dentara la Clinica SyroDent subliniaza de asemenea si eficienta implanturilor dentare pentru inlocuirea dintilor pierduti, ca urmare a evolutiei majore a domeniului implantologiei dentare:

Atunci cand ne confruntăm cu o pierdere prematura a unuia sau a mai multor dinti, avantajul implanturilor dentare este de neinlocuit, deoarece tehnica moderna utilizata la implantare ne ofera o precizie exacta si o probabilitate de osteointegrare de aproape 100% pentru fiecare caz tratat. 

La clinica SyroDent pacientii nostri au inteles avantajele acestor tratamente moderne si au fost multumiti de rezultatele obtinute.”

Dr. Adel Abboud - Chirurgie orala, Implantologie, Estetica dentara 

(Clinica SyroDent Bucuresti) 

Albirea dentara profesionala

Albirea dentara profesionala reprezinta cea mai simpla si eficienta metoda de albire a dintilor, fiind pacticata doar in cabinetele stomatologice moderne.

Un zambet alb si o dantura curata reda persoanelor siguranta si mai multa incredere, de fiecare data cand vor zambi in public.

Totodata, procedurile de curatare profesionala a danturii de tartru si placa bacteriana prin detartraj ultrasunete, periaj profesional si Airflow contribuie semnificativ la obtinerea unui zambet sanatos.

Fatetele dentare iti ofera zambetul de Hollywood!

Fatetele dentare sunt foite fine confectionate din ceramica, care se aplica pe suprafata dintilor cu scopul de a masca imperfectiunile dentare. Poti apela pentru fatete dentare daca ai dinti: ciobiti, rupti, decolorati sau aliniati incorect.

Fatetele dentare eMax sunt in prezent cea mai moderna, estetica si accesibila solutie de fatetare a dintilor cu rezultate exceptionale pentru pacienti.

Implanturile dentare inlocuiesc perfect dintii pierduti!

Implanturile dentare sunt dispozitive medicale de forma unor șuruburi, confecționate din titan pur si alte aliaje. Ele au rolul de a inlocui radacina unuia sau a mai multor dinti pierduti, fiind inserate in osul maxilar. Alaturi de coroana dentara (realizata la comanda) ele vor forma noii dinti, care vor inlocui cu succes dintii lipsa. 

Totodata, implanturile dentare pot fi recomandate de catre medicii specialisti pentru sustinerea lucrarilor de protetica dentara. In acest fel protezele dentare vor avea o rezistenta si o stabilitate mult mai indelungata.

Aparatele dentare, cea mai sigura metoda de indreptare a danturii!

Aparatele dentare sunt dispozitive medicale realizate din metal, ceramica sau safir cu ajutorul carora medicul va aplica o anumita forta pe dinti, în scopul de a le corecta pozitia.

Avantajele apelarii la un aparat dentar pot fi multiple, deoarece prin indreptarea danturii pot fi remediate diverse afectiuni dentare sau pot fi prevenite: parodontoza, cariile, durerile de maxilare, s.a.

Toate aceste tratamente stomatologice contribuie la mentinerea sanatatii dentare si a unui zambet frumos.

CLINICA SYRODENT, FONDATA DE DOCTORUL ADEL ABBOUD, situata in Bucuresti, str. Barbu Vacarescu, nr. 5 ofera pacientilor sai posibilitatea apelarii la toate aceste tratamente moderne de estetica dentara, intr-o ambianta placuta si cu ajutorul unui personal medical experimentat.

Pacientii pot obtine detalii despre procedurile medicale si programari la numarul de telefon: 0752 100 030.