ARTICOLE

Obtine zambetul sanatos cu care vei cuceri intreaga lume!

Un zâmbet spontan și natural va impresiona mereu!

Zâmbetul are capacitatea de a transmite sentimente pozitive și de a crea relații între oameni, bazate pe încredere și sinceritate.

Un zâmbet firesc te va ajuta în cadrul unui interviu de angajare, la locul de muncă - în relațiile cu colegii și clienții, dar și în relațiile personale.

Astfel, un zâmbet frumos trebuie să fie neapărat și un zâmbet sănătos pentru a-ți da încrederea să zâmbești și să o transmiți mai departe de fiecare dată când zâmbești.

Tratează-ți la timp afecțiunile dentare!

Pentru că un zâmbet frumos este întotdeauna rezultatul unei danturi curate, fără carii și aliniată corespunzător, nu mai amâna vizita la cabinetul stomatologic!

Controalele periodice la medicul stomatolog te pot ajuta să îți tratezi la timp posibilele afecțiuni dentare și să eviți complicațiile ulterioare.

O carie tratată în faza incipientă se va opri din evoluție, nu îți va mai crea disconfort, iar tratamentul te va costa mult mai puțin.

Dinții crescuți strâmb pot fi aliniați în poziția corectă prin aplicarea aparatelor dentare, în urma unui consult la medicul stomatolog ortodont.

O dantură mereu curată, cu aspect natural poate fi menținută printr-un detartraj periodic, care în prezent poate fi efectuat prin mai multe metode. 

Periajul profesional, alături de un detartraj cu ultrasunete și Air Flow îți va curăța dantura de placa dentară și tartru, fără a-ți provoca durere în timpul procedurii.

De asemenea, serviciile moderne de albire dentară îți pot oferi o estetică deosebită a danturii și îți vor da un plus de încredere, ori de câte ori vei zâmbi.

Lipsa dinților din anumite motive nu trebuie să mai fie o problemă pentru orice persoană, indiferent de vârstă.

Serviciile stomatologice de implanturi dentare înlocuiesc cu succes orice dinte lipsă, redând danturii aspectul ei firesc și natural. 

Tratează-ți afecțiunile gingiilor!

Da, gingiile pot dezvolta diverse afecțiuni supărătoare!

Bolile care afectează gingiile se numesc boli parodontale și pot fi cauzate de anumiți  microbi existenți în cavitatea bucală și întreținute de carii sau de existența tartrului.

Cea mai cunoscută dintre aceste boli este parodontoza, care, netratată la timp, poate provoca pierderea prematură a dinților.

Parodontoza nu are în prezent un tratament prin care pacientul poate fi vindecat complet de afecțiune însă, prin detartraj, igienizare sau tratamente chirurgicale poate fi stopată evoluția acesteia.

Deci, o dantură igienizată corect te poate ajuta să previi și să tratezi și afecțiunile gingiilor.

Totodată, prin anumite intervenții chirurgicale simple pot fi modelate gingiile cu aspect inestetic sau diverse afecțiuni din întreaga cavitate bucală.

Practic, vizita periodică la medicul stomatolog te poate ajuta să îți depistezi din timp afecțiunile gingiilor și să beneficiezi de tratamentul corect.

Profită de tehnologia și tehnica stomatologică modernă!

Serviciile stomatologice au cunoscut o dezvoltare imensă în ultimii ani!

De la scaune foarte confortabile pentru pacienți, până la aparatura și tehnicile moderne care sprijină intervenția medicilor stomatologi.Toate sporesc confortul pacientului în timpul tratamentelor stomatologice.

Astfel, obținerea zâmbetului perfect nu mai este doar un vis frumos, ci unul care poate fi pus în practică prin câteva vizite la un cabinet stomatologic modern.

Foarte multe persoane au sentimente de teamă sau anxietate atunci când se gândesc la eventualele controale stomatologice.

Adevărul este că, în prezent, existența anestezicelor cu efect de durată fac suportabilă aproape orice intervenție dentară complicată, deci teama de a merge la dentist poate fi complet anulată.

Începând cu tratamentul unei carii simple, până la tratamentele canalelor dentare, ale infecțiilor dentare sau celor care necesită intervenții chirurgicale, toate își găsesc o soluție prin tratamente eficiente, cu disconfort redus.

Rămâne doar să iei decizia corectă pentru tine, pentru sănătatea danturii tale și bineînțeles,  pentru a obține acel zâmbet mult visat.

Obține zâmbetul perfect în cadrul clinicii Syrodent by Dr. Adel Abboud!

E important să avem posibilitatea de a ne trata afecțiunile dentare și de a obține acel zâmbet strălucitor într-un singur loc, fără să fim nevoiți să ne plimbăm de la o clinică la alta.

Un astfel de loc este și clinica stomatologiă Syrodent situată în București pe strada Barbu Văcărescu, la numărul 41.

Aici veți găsi posibilitatea de a vă trata toate afecțiunile dentare, inclusiv cele chirugicale prin servicii stomatologice moderne, oferite de o echipă de medici profesioniști condusă de medicul stomatolog Adel Abboud.

Dr. Adel Abboud este un medic ce aparține generației tinere și pasionate în a trata cu dedicare și profesionalism orice afecțiune dentară.

Specializările sale multiple în Estetică dentară, Implantologie și Chirurgie orală fac posibilă pentru orice pacient - obținerea acelui zâmbet sănătos, natural și strălucitor.

Prin intermediul serviciilor de implantologie oferite în cadrul clinicii, lipsa anumitor dinți poate fi soluționată foarte ușor, deoarece veți putea alege între cele mai moderne tipuri de implanturi dentare.

Experiența și dăruirea medicului Adel Abboud, dar și a întregii sale echipe de medici stomatologi vă vor ajuta astfel, să vă tratați toate problemele cavității bucale și să obțineți un zâmbet sănătos într-un singur loc - la clinica Syrodent!

Obținerea unui zâmbet strălucitor începe cu o dantură sănătoasă și cu îngrijirea zilnică a acesteia printr-o igienă corectă și prin controale periodice la medicul stomatolog!