ARTICOLE

Aplicatia VirtualCards sau unde duce pasiunea pentru tehnologie

Povestea noastră este una neconvențională. Dar dacă ești curios și ai timp, ne-ar plăcea să o împărtășim cu tine ...

Totul a plecat de la o necesitate. De la faptul că am început să adunăm foarte multe carduri de fidelitate în portofel. Ne-am gândit, ce-ar fi dacă am avea toate aceste carduri într-un singur loc, în telefonul mobil. Și de aici scânteia s-a aprins!

VirtualCards - aplicaţia mobilă de carduri de fidelitate numărul 1 în România este un agregator de carduri de fidelitate, special creată pentru a încânta și atrage userii fideli, pasionați de shopping și tehnologie.

Cum funcționează VirtualCards?

VirtualCards a devenit iubită datorită facilității de a îți muta cardurile de fidelitate în telefon, acțiune foarte simplă realizată prin scanarea codului de bare al cardului de plastic sau tastarea acestuia. O opțiune exclusivă, ingenioasă, a aplicației, este aceea de a îți emite card la magazinul dorit, prin solicitarea lui din VirtualCards. Se accesează lista standard cu toate cardurile, se alege comerciantul și se optează pentru un card virtual. În urmă completării câtorva câmpuri, se afișează instant în telefon cardul de fidelitate dorit.

Ce înseamnă VirtualCards acum?

-           Peste 3 milioane de carduri de fidelitate adăugate, în peste 70 de ţări

-           Zilnic sunt utilizate prin intermediul aplicaţiei aproximativ 18.000 de carduri de fidelitate. La un coş de cumpărături de 40 de euro/utilizator, folosirea reducerilor VirtualCards facilitează achiziții de mai mult de 22 milioane de euro într-o lună

-           Branduri de top partenere: Selgros, Cora, Lidl, Carrefour Market, ECCO, Otter, Lee Cooper, Marks&Spencer, Timeout, Kenvelo și multe altele.

-           Disponibilă în 6 limbi: română, engleză, franceză, germană, rusă şi ebraică 

 

Ce urmează?

Pentru a sărbători, chiar de curând am lansat o nouă versiune VirtualCards. Pe lângă designul atrăgător şi prietenos, principalele funcţionalităţi noi sunt: opţiunea de afişare  a cardurilor ca listă sau ca imagini, posibilitatea de adăugare și emitere a cardurilor cu cod QR şi salvarea bonurilor în aplicație (funcția fiind de ajutor pentru garanția produselor sau pentru voucherele oferite de parteneri) 

Povestile de succes ale echipei

Aici la VirtualCards ne concentrăm pe munca în echipă deoarece credem că echipele eficiente diferențiază proiectele de succes de cele de care nu a auzit nimeni. Echipele de succes au lideri eficienți care încurajează oamenii să colaboreze în permanență. Echipele mișto primesc recunoaștere la locul de muncă, deoarece realizează obiective și radiază energie pozitivă către toți cei cu care interacționează. O astfel de echipă suntem noi pentru că la noi în birou vei găsi mereu zâmbet și energie.

Vrei o provocare în carieră? Vrei să fii printre cei care explorează în fiecare clipă oportunitățile oferite de era tehnologiei? Vrei să te implici în proiecte mai complexe, mai fun, și să fii recompensat pe măsură? Te așteptăm cu drag să treci pe la noi. S-ar putea să avem oportunitatea pe care o așteptai de foarte multă vreme.

Ne place să îmbinăm creativitatea cu cercetarea pieței și testarea. Suntem la curent cu cele mai noi trenduri în design și tehnologie. Mobile marketing-ul nu mai are nici un secret pentru noi. Dăm tonul în materie de aplicații mobile pe zona de loialitate în Romania.

Cum facem asta?

Păi, cam așa:

  • Mediu de lucru prietenos, colegi isteți, talentati și veseli
  • Masaj de doua ori pe săptămână
  • Teambuilding-uri periodice
  • Bonusuri în functie de performanță
  • Oportunități de dezvoltare profesională

Avem o super atmosferă în birou, mergem la masa împreună – avem sediul lângă Mega Mall deci meniuri variate, mai scăpăm și la shopping – mai ales fetele – avem un grup dedicat de WhatsApp și, nu în ultimul rând, ne bucurăm unii de compania celorlalti.

Ce mai trebuie să știi? Că șeful nostru de la Virtual Cards este un tânar manager cu o experiență îndelungată pe piața de retail, pasionat de tehnologie, programe de fidelizare și comportamentul consumatorului – deci ai de unde învăța. Că noi toți avem experiență pe mobile technologies si digital area și suntem dispuși să-i primim cu brațele deschise pe noii colegi. Și că suntem autodidacți, în fiecare zi învațăm împreună lucruri noi.

Dacă îți place ce facem și ai vrea să ni te alături – fie pe marketing, fie pe vânzări, scrie-ne la contact@virtualcardsapp.com! Sau aplică aici, te așteptăm cu drag!