consultant financiar

AWD Romania

04-12-2009 | EXPIRA LA 10-12-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Visati sa va dezvoltati cu adevarat potentialul profesional si sa obtineti venituri cu ajutorul carora sa va puteti realiza visele? Fiecare dintre noi avem propriile noastre dorinte si teluri. Cu AWD vi le puteti implini.

Va oferim o activitate care va face placere, datorita faptului ca va permite atingerea telurilor si realizarea viselor; o activitate ce motiveaza, deoarece reusiti sa puneti lucrurile in miscare si va puteti perfectiona rapid.


CERINTE

- Persoana dinamica, dornica de a-si forma o cariera in domeniul financiar bancar
- Persoana deschisa spre nou si cu disponibilitatea de a invata
- Seriozitate


BENEFICII OFERITE

- Castiguri pe masura implicarii si motivanta fata de alte posturi similare.
- Bonusuri


DESCRIEREA FIRMEI

Inca de la infiintarea companiei in 1988, valoarea centrala a grupului AWD o constituie considerarea clientului ca fiind punctul central al consultantei. Succesul nostru continuu se bazeaza pe filosofia noastra: "Fiecare om are dreptul la protectie financiara si libertate economica." Suntem convinsi de faptul ca reusim, prin serviciile noastre personalizate si complexe, sa implinim pe deplin dorinta clientilor de a fi protejati financiar si de a fi liberi din punct de vedere economic.

AWD este lider european in randul companiilor de servicii financiare. in Germania, Austria si Elvetia detinem pozitia de varf, iar in Marea Britanie sunt in topul primelor trei companii de servicii financiare.

AWD se distinge prin:
- consultanta financiara orientata pe interesele clientului
- cea mai bogata paleta de produse in domeniul serviciilor financiare.