SPECIALIST TELEMARKETING

AVITECH CO. SRL

05-07-2011 | EXPIRA LA 04-08-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Creeaza si dezvolta portofoliul de clienti si baza de date a companiei conform cerintelor specificate prin CRM
Stabileste intalniri pentru forta de vanzari cu potentialii clienti rezultati in cadrul procesului de generare de leaduri
Furnizeaza acestora informatii de baza referitoare la activitatea companiei
Raspunde pe email sau telefonic la solicitarile potentialilor clienti
Furnizeza informatii complete fortei de vanzari referitoare la discutiile purtate cu prospectii existenti in baza de date a companiei
Realizeaza follow up pe campaniile de marketing
Alte activitati specifice


CERINTE

- excelente abilitati de comunicare, negociere, spirit persuasiv

- experienta pe un post similar in departament de call center reprezinta un avantaj

- capacitate de analiza si sinteza

- cunostinte avansate de limba engleza

- orientare spre client

- putere de convingere, tenacitate

- cunostinte foarte bune operare calculator (Charisma)


BENEFICII OFERITE

Comision atractiv
Asigurare transport


DESCRIEREA FIRMEI

AVITECH este unul dintre cei mai importanţi integratori din România de soluţii şi sisteme pentru domeniile securitate, siguranţă, instalaţii electrice, automatizări, audio-video, videoconferinţă, IT & C, soluţii ce au la bază echipamente şi servicii de cea mai bună calitate.

Compania este structurată în prezent pe divizii specializate în cinci domenii de activitate: Securitate, Systems, IT & C, Audio-Video & Videoconferinţă, Service. Structurarea activităţii companiei în cele cinci divizii are la bază dorinţa de a veni cât mai prompt în întâmpinarea nevoilor clienţilor.

La AVITECH implicarea angajaţilor conferă certitudinea evoluţiei pozitive a companiei şi creşterii satisfacţiei clienţilor. De aceea, investiţia în dezvoltarea personală şi profesională a echipei de specialişti AVITECH este un ingredient de bază al succesului companiei. Integritatea, responsabilitatea, atitudinea proactivă reprezintă valorile solide care vor transcende orice bariere spre îndeplinirea obiectivelor organizaţiei.

Având o puternică cultură organizaţională, bazată pe un spirit energic, inovaţie, creativitate şi ambiţie, AVITECH are drept filozofie investirea în oameni capabili, determinaţi, entuziaşti. Astfel, compania şi-a format o echipă de profesionişti care reprezintă garanţia succesului oricărui proiect.