Despre AVITECH CO. SRL

AVITECH este unul dintre cei mai importanţi integratori din România de soluţii şi sisteme pentru domeniile securitate, siguranţă, instalaţii electrice, automatizări, audio-video, videoconferinţă, IT & C, soluţii ce au la bază echipamente şi servicii de cea mai bună calitate.

Compania este structurată în prezent pe divizii specializate în cinci domenii de activitate: Securitate, Systems, IT & C, Audio-Video & Videoconferinţă, Service. Structurarea activităţii companiei în cele cinci divizii are la bază dorinţa de a veni cât mai prompt în întâmpinarea nevoilor clienţilor.
La AVITECH implicarea angajaţilor conferă certitudinea evoluţiei pozitive a companiei şi creşterii satisfacţiei clienţilor. De aceea, investiţia în dezvoltarea personală şi profesională a echipei de specialişti AVITECH este un ingredient de bază al succesului companiei. Integritatea, responsabilitatea, atitudinea proactivă reprezintă valorile solide care vor transcende orice bariere spre îndeplinirea obiectivelor organizaţiei.

Având o puternică cultură organizaţională, bazată pe un spirit energic, inovaţie, creativitate şi ambiţie, AVITECH are drept filozofie investirea în oameni capabili, determinaţi, entuziaşti. Astfel, compania şi-a format o echipă de profesionişti, garanţia succesului oricărui proiect.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Sos. Pipera-Tunari 1/II, 071190 - Voluntari, Voluntari