IT PROJECT MANAGER

AVITECH CO. SRL

23-04-2010 | EXPIRA LA 29-04-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

-participarea la demararea proiectului si stabilirea obiectivelor alaturi de conducerea firmei si personalul de vanzari
-elaborarea planului de proiect, a specificatiilor, taskurilor, milestones conform cerintelor initiale
-evaluarea timpilor, riscurilor, resurselor, stabilirea metodelor de lucru si control
-urmarirea si raportarea progresului proiectelor catre conducere
-semnalarea in timp util a oricarei deviatii de la planul de proiect care poate afecta timpul, bugetul, calitatea lucrarii
-pastrarea permanenta a contactului cu clientul si solicitarea implicarii in desfasurarea proiectului in conditiile negociate initial
-livrarea rezultatelor finale ale proiectului si asigurarea receptiei lor in conditii optime


CERINTE

-studii superioare de profil
-minim 3 ani experienta dovedita in managementul proiectelor in domeniul IT
-experienta in implementarea si/sau elaborarea de solutii software pentru afaceri (ERP, CRM, management de documente si fluxul de lucru, Portal)
-cunoasterea excelenta a tehnologiilor IT (servere, sisteme de operare, de comunicatii, LAN si WAN, baze de date), arhitecturi (server - client, web, portaluri, sisteme centralizate sau distribuite)
-cunostinte avansate MS Office, Visio, MS Project, ERP
-limba engleza nivel avansat
-constituie avantaj detinerea uneia dintre urmatoarele certificari: Project Management, MCSE (Microsoft Certified Systems Engineer), CISA (Certified Information Systems Auditor), CISM (Certified Information Security Manager), Cisco, PMP (Project Management Professional), precum si alte certificari din acest domeniu.
-permis de conducere
-disponibilitate deplasari


BENEFICII OFERITE

-salariu atractiv, in functie de nivelul de implicare si de rezultate
-masina de serviciu
-posibilitatea de avansare rapida, pe masura performantelor obtinute
-traininguri externe sustinute de furnizorii nostrii
-participare la targuri si expozitii din strainatate
-cursuri de specializare oferite de cei mai buni traineri din Romania
-participare la conferinte si seminarii legate de domeniul nostru de activitate


DESCRIEREA FIRMEI

AVITECH este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii integrate ce au la baza echipamente profesionale si tehnologie de ultima ora.

AVITECH ocupa de 9 ani o pozitie de varf pe piata romaneasca de profil, iar portofoliul de clienti reflecta increderea pe care a castigat-o in timp prin perseverenta si profesionalismul de care a dat dovada intotdeauna.

Astfel, am evoluat de la o firma ce isi concentra activitatea pe importul si comercializarea de videoproiectoare ajungand astazi o importanta corporatie ce furnizeaza solutii la cheie pentru toata gama de obiective civile si industriale. Suntem structurati pe patru divizii, fiecare cu domenii specializate de activitate: AVITECH Systems, AVITECH Audio-Video, AVITECH SmartHouse si AVITECH Service.

AVITECH are sediul central in Bucuresti si centre de supo

Ne-am propus sa va oferim solutii integrate si tehnologie de ultima ora, adaptate nevoilor dumneavoastra. Este convingerea noastra ca succesul si performanta se realizeaza nu doar prin oferirea de servicii de calitate ci, mai ales, prin construirea unor relatii si parteneriate de lunga durata cu clientii nostri.

AVITECH este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii integrate ce au la baza echipamente profesionale si tehnologie de ultima ora.

AVITECH ocupa de 9 ani o pozitie de varf pe piata romaneasca de profil, iar portofoliul de clienti reflecta increderea pe care a castigat-o in timp prin perseverenta si profesionalismul de care a dat dovada intotdeauna.

Astfel, am evoluat de la o firma ce isi concentra activitatea pe importul si comercializarea de videoproiectoare ajungand astazi o importanta corporatie ce furnizeaza solutii la cheie pentru toata gama de obiective civile si industriale.

Suntem structurati pe divizii specializate pe patru domenii de activitate: AVITECH Systems, AVITECH Audio-Video, AVITECH SmartHouse si AVITECH Service.

AVITECH Audio - Video s-a impus pe piata din Romania drept integratorul numarul 1 de solutii audio-video, videoconferinta, digital signage, pro audio si lumini. Ofera solutii performante pentru spatii destinate intalnirilor de afaceri, salilor de training si a salilor de conferinta.

Solutiile oferite au la baza echipamente furnizate de cei mai importanti producatori la nivel mondial: Aethra, Tandberg.