ELECTRONIST

AVITECH CO. SRL

23-12-2011 | EXPIRA LA 22-01-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Asigură funcţionarea normală a componentelor şi echipamentelor electronice
Completare rapoarte tehnice de reparatie
Diagnoza defectiunilor echipamentelor audio-video la nivel de modul
Depanare la nivel de modul /componenta a echipamentelor audio-video
Folosirea unui pachet minimal software (word, excel, outlook ) pentru realizarea rapoartelor si fiselor tehnice de interventie
Citeşte planuri, diagrame de cablare, desene schematice şi instrucţiuni tehnice pentru
asamblarea unităţilor electronice, aplicând cunoştinţele de teorie electronică şi componente
Asamblează, testează şi întreţine circuitele sau componentele sau echipamentelor electronice la nivel de sistem sau de unităţi funcţionale, potrivit instrucţiunilor tehnice, manualelor şi cunoştinţelor de electronică, utilizând scule manuale sau electrice


CERINTE

-student in an terminal sau absolvent al Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei sau a unei facultati cu profil electronic
- cunostinte solide de depanare la nivel de componenta
- intelegerea modului de functionare a dispozitivelor electronice active ( tranzistoare bipolare, mos, j-fet ) si a circuitelor electronice, indiferent de complexitatea lor
- pasionat de circuitistica ( analog si/sau digital ), de transmisiuni de date si de retelistica
- minte deschisa
- ambitie puternica
- minutios


DESCRIEREA FIRMEI

AVITECH este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii integrate ce au la baza echipamente profesionale si tehnologie de ultima ora.

AVITECH ocupa de 9 ani o pozitie de varf pe piata romaneasca de profil, iar portofoliul de clienti reflecta increderea pe care a castigat-o in timp prin perseverenta si profesionalismul de care a dat dovada intotdeauna.

Astfel, am evoluat de la o firma ce isi concentra activitatea pe importul si comercializarea de videoproiectoare ajungand astazi o importanta corporatie ce furnizeaza solutii la cheie pentru toata gama de obiective civile si industriale. Suntem structurati pe patru divizii, fiecare cu domenii specializate de activitate: AVITECH Systems, AVITECH Audio-Video, AVITECH SmartHouse si AVITECH Service.

AVITECH are sediul central in Bucuresti si centre de supo

Ne-am propus sa va oferim solutii integrate si tehnologie de ultima ora, adaptate nevoilor dumneavoastra. Este convingerea noastra ca succesul si performanta se realizeaza nu doar prin oferirea de servicii de calitate ci, mai ales, prin construirea unor relatii si parteneriate de lunga durata cu clientii nostri.

AVITECH este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii integrate ce au la baza echipamente profesionale si tehnologie de ultima ora.

AVITECH ocupa de 9 ani o pozitie de varf pe piata romaneasca de profil, iar portofoliul de clienti reflecta increderea pe care a castigat-o in timp prin perseverenta si profesionalismul de care a dat dovada intotdeauna.

Astfel, am evoluat de la o firma ce isi concentra activitatea pe importul si comercializarea de videoproiectoare ajungand astazi o importanta corporatie ce furnizeaza solutii la cheie pentru toata gama de obiective civile si industriale.

Suntem structurati pe divizii specializate pe patru domenii de activitate: AVITECH Systems, AVITECH Audio-Video, AVITECH SmartHouse si AVITECH Service.

AVITECH Audio - Video s-a impus pe piata din Romania drept integratorul numarul 1 de solutii audio-video, videoconferinta, digital signage, pro audio si lumini. Ofera solutii performante pentru spatii destinate intalnirilor de afaceri, salilor de training si a salilor de conferinta.

Solutiile oferite au la baza echipamente furnizate de cei mai importanti producatori la nivel mondial: Aethra, Tandberg.