AREA SALES MANAGER

DACORA PRINT

03-04-2017 | EXPIRA LA 03-05-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ce ar trebui sa faca noul nostru coleg :
- Sa promoveze imaginea, produsele și serviciile firmei, în concordanta cu interesele acesteia si cu procedurile interne specifice;
- Sa dezvolte și sa gestioneaze portofoliul de clienți
- Sa urmareasca evolutia diferitelor sectoare economice, precum si activitatea, produsele si serviciile partenerilor si ale concurentei ;
- Sa gestioneze eficient problemele de ordin administrativ si logistic ce tin de zona alocata;
- Sa realizeze targetele impuse de companie
- Sa duca la bun sfarsit sarcinile alocate , comform cu fisa postului


CERINTE

- Studii superioare (profilul tehnic reprezinta un avantaj);
- Experienta de minim 2 ani in vanzari;
- Experienta in vanzarea de materiale pentru print folosite in industria publicitara/tipografie constituie un avantaj major
- Cunostinte legate de tehnicile de vanzare si de relationare cu clientii (evaluarea necesitatilor clientilor, indeplinirea standardelor de calitate pentru serviciile oferite, abordarea personalizata, etc.);
- Capacitate de analiza, sinteza;
- Abillitati de comunicare si de negociere;
- Auto-motivare si capacitatea de a performa eficient in perioade dificile;
- Cunoştinţe operare PC (Windows, Word, Excel, Internet);
- Permis de conducere, categoria B (vechime minim 5 ani)
- Limba engleza – nivel mediu (citit si vorbit)
- Disponibilitate deplasari in tara , apoximativ 30% din timp


BENEFICII OFERITE

- Salariu fix
- Comision motivant din incasari
- Bonusuri trimestriale
- Bonuri de masa
- Masina de serviciu full time
- Telefon mobil
- Laptop


DESCRIEREA FIRMEI

Dacora Print este unul dintre cei mai importanti furnizori de materiale pentru print de format mare si de echipamente Large Format pentru piata grafica dar si pentru piata tehnica.
Misiunea noastra consta in a oferi solutii complete ( echipamente, materiale, software, instalare, service/maintenanta ) atat clientilor din industria semnalisticii publicitare indoor / outdoor cat si celor din categoria proiectantilor si arhitectilor, prin optimizarea intregului proces de obtinere a aplicatiilor dorite. Prin creativitate si prin pregatirea specialistilor nostri sprijinim acest proces oferind suport tehnic la sediul clientului.
Portofoliul nostru de produse include o gama variata de materiale care provin de la cei mai renumiti producatori din aceasta industrie : Avery Dennison, Neschen, Epson, HP, etc.
Prin parteneriatele cu Hewlett-Packard, Epson si SUMMA oferim clientilor echipamente Large Format atat pentru aplicatii indoor cat si pentru aplicatii outdoor.
Dacora Print este importator exclusiv in Romania pentru Epson Signage si cel mai mare partener preferat HP - Large Format Printing pentru aplicatii CAD si POS.
O noua provocare pentru noi o reprezinta industria pentru imprimarea textilelor pentru care furnizam solutii complete ce contin imprimante cu cerneala dye-sublimation. Imprimarea materialelor se face prin transfer si se pot imprima deasemenea si obiecte solide cum ar fi aluminiu, cermica sau lemn. Dacora Print asigura si achizitionarea softului RIP de imprimare de la Onyx, Colorgate si ErgoSoft.