Despre DACORA PRINT

Dacora Print este unul dintre cei mai importanti furnizori de materiale pentru print de format mare si de echipamente Large Format pentru piata grafica dar si pentru piata tehnica.
Misiunea noastra consta in a oferi solutii complete ( echipamente, materiale, software, instalare, service/maintenanta ) atat clientilor din industria semnalisticii publicitare indoor / outdoor cat si celor din categoria proiectantilor si arhitectilor, prin optimizarea intregului proces de obtinere a aplicatiilor dorite. Prin creativitate si prin pregatirea specialistilor nostri sprijinim acest proces oferind suport tehnic la sediul clientului.
Portofoliul nostru de produse include o gama variata de materiale care provin de la cei mai renumiti producatori din aceasta industrie : Avery Dennison, Neschen, Epson, HP, etc.
Prin parteneriatele cu Hewlett-Packard, Epson si SUMMA oferim clientilor echipamente Large Format atat pentru aplicatii indoor cat si pentru aplicatii outdoor.
Dacora Print este importator exclusiv in Romania pentru Epson Signage si cel mai mare partener preferat HP - Large Format Printing pentru aplicatii CAD si POS.
O noua provocare pentru noi o reprezinta industria pentru imprimarea textilelor pentru care furnizam solutii complete ce contin imprimante cu cerneala dye-sublimation. Imprimarea materialelor se face prin transfer si se pot imprima deasemenea si obiecte solide cum ar fi aluminiu, cermica sau lemn. Dacora Print asigura si achizitionarea softului RIP de imprimare de la Onyx, Colorgate si ErgoSoft.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Strada Prisaca Dornei nr 2E ; Sector 3, Bucuresti