AGENT VANZARI DIRECTE TIMISOARA

TNT ROMANIA

31-12-2006 | EXPIRA LA 06-01-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Asigura baza de clienti si venituri profitabile prin dezvoltarea, fata-in-fata si prin telefon, a unor relatii durabile cu clientii, asigurand un nivel ridicat de retentie si achizitia de noi clienti din categoriile Ad-hoc, Small, Medium si Large.
- Strange informatii legate de competitie si clienti prin intermediul activitatilor de vanzari directe, in scopul de a intelege tendintele pietelor locale si activitatea competitiei
- Asigura mentinerea clientilor de tip Ad-hoc, Small, Medium si Large din cadrul unei arii clar delimitate geografic prin construirea unor relatii durabile si cresterea permanenta a nivelului de satisfactie a clientilor.


CERINTE

- Studii superioare
- 1 an experienta in vanzari directe
- Istoric profesional dovedit in atingerea tintelor de vanzari
- Experienta profesionala in industria de curierat express - Constituie avantaj
- Abilitati de vanzare Business-to-Business
- Excelente abilitati de comunicare cu persoane de nivel managerial, atat intern cat si extern
- Capacitatea de a analiza rapoarte de business standard si de a folosi eficient informatia atat in mediul intern cat si extern
- Permis de conducere cat B - clean
- Cunostinte de operare PC,
- Cunoasterea limbii engleze


DESCRIEREA FIRMEI

TNT, componenta a concernului international TPG, este liderul european in distributia prin curierat expres, intern si international, logistica si servicii internationale de expediere. TNT are cea mai larga retea de transport din Europa si ofera o gama variata de servicii de transport aerian si rutier. In ceea ce priveste timpul de tranzit in sistem de curierat expres, TNT asigura livrarea de documente si colete la destinatie in maxim 24 de ore pe piata interna si in 24-48 ore in majoritatea tarilor lumii. TNT opereaza in peste 230 de tari, respectiv in mai multe tari decat numarul statelor membre ONU.
In Romania TNT si-a definit pozitia pe piata in 1999 prin achizitionarea in proportie de 100% a actiunilor companiei ROMCARGO SRL (care functiona la aceea vreme ca agent unic TNT inca din 1991). Prin investitia TNT in Romania, parcul auto s-a extins la mai mult de 160 de vehicule de curierat si linehaul-uri, ce deservesc circa 8.000 de clienti. TNT Romania are peste 350 de angajati, 20 de oficii situate in principalele orase ale tarii si asigura livrarea la destinatie a peste 10.000 colete si documente saptamanal.
Terminalele cargo ale TNT Romania din Aeroportul International Otopeni (deschis in 1995) si Aeroportul International Timisoara (deschis in 2000), au devenit in scurt timp principale porti de primire-expediere ale Romaniei in traficul rutier si aerian international, ceea ce permite prelucrarea unui volum de marfa in continua crestere.
In 2001 Romania este conectata la Reteaua Rutiera Europeana a TNT si se lanseaza serviciul Economy Express, iar un an mai tarziu primul avion TNT incepe operarea zilnica pe Otopeni. La nici 15 luni de la aceast moment (pe 16 Iunie 2003) TNT Express aduce cel mai mare avion cargo care opereaza regulat in Romania.
TNT Romania are o serie de facilitati care contribuie la oferirea unor servicii de calitate clientilor sai: personal dedicat pentru import, depozit bancar pentru operatiuni vamale, echipa dedicata de curieri si software gratuit de administrare a expedierilor (ISolutions). TNT dispune de specialisti, know-how si de un sistem informatic construit pe tehnologie de ultima ora, cu acoperire mondiala (al doilea ca marime dupa sistemul informatic al guvernului SUA), care permite accesul permanent al tuturor celor peste 3.000 de oficii din lume la baza de date globala.
Acreditarea Investor in People, obtinuta in anul 2003 este un argument in plus pentru faptul ca succesul TNT Romania se bazeaza pe calitatea si profesionalismul angajatilor sai.
TNT Romania doreste sa-si respecte promisiunea facuta clientilor sai: |De a fi cel mai rapid si de incredere| furnizor de servicii de curierat expres.
Cei 350 de membri ai echipei TNT Romania reprezinta cheia succesului nostru.
Daca sunteti un profesionist entuziast si un bun coechipier, va asteptam in mijlocul nostru!TNT Romania ofera angajatilor sai conditii atractive si sansa dezvoltarii unei cariere pe termen lung.