• TNT Romania

    Soseaua Bucuresti-Ploiesti, nr.1A, corp C1+C2, parter, cladirea BBP, Bucuresti

  • Trimiteti CV-ul pe mail

Despre TNT Romania

TNT Express, componenta a concernului international TNT N.V., este liderul european in distributia prin curierat expres, intern si international. TNT are cea mai larga retea de transport din Europa si ofera o gama variata de servicii de transport aerian si rutier. TNT opereaza in peste 220 de tari.

In Romania TNT si-a definit pozitia pe piata in 1999 prin achizitionarea in proportie de 100% a actiunilor companiei ROMCARGO SRL (care functiona la aceea vreme ca agent unic TNT inca din 1991). TNT Romania are peste 370 de angajati, 20 de oficii situate in principalele orase ale tarii si asigura livrarea la destinatie a peste 10.000 colete si documente saptamanal.

Web-site-ul www.tnt.com ofera posibilitatea urmaririi expedierilor minut cu minut, verificarea pretului si timpii de tranzit pentru expediere.

Acreditarea Investor in People, obtinuta in anul 2003 este un argument in plus pentru faptul ca succesul TNT Romania se bazeaza pe calitatea si profesionalismul angajatilor sai.

Cei 370 de membri ai echipei TNT Romania reprezinta cheia succesului nostru.
Daca sunteti un profesionist entuziast si un bun coechipier, va asteptam in mijlocul nostru!TNT Romania ofera angajatilor sai conditii atractive si sansa dezvoltarii unei cariere pe termen lung.

Pentru a include CV-ul Dvs. in baza noastra de date, accesati www.tnt.com, selectati Romania si folositi formularul de aplicatie postat pe site.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Soseaua Bucuresti-Ploiesti, nr.1A, corp C1+C2, parter, cladirea BBP, Bucuresti