Agent vanzari directe

TNT Romania

10-03-2008 | EXPIRA LA 09-04-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

-Asigura baza de clienti si venituri profitabile prin dezvoltarea, fata-in-fata si prin telefon, a unor relatii durabile cu clientii, asigurand un nivel ridicat de retentie si achizitia de noi clienti din categoriile Ad-hoc, Small, Medium si Large.
- Strange informatii legate de competitie si clienti prin intermediul activitatilor de vanzari directe, in scopul de a intelege tendintele pietelor locale si activitatea competitiei
-Asigura mentinerea clientilor de tip Ad-hoc, Small, Medium si Large din cadrul unei arii clar delimitate geografic prin construirea unor relatii durabile si cresterea permanenta a nivelului de satisfactie a clientilor.


CERINTE

- Studii superioare
- 1 an experienta in vanzari directe
- Istoric profesional dovedit in atingerea tintelor de vanzari
- Experienta profesionala in industria de curierat express - constituie avantaj
- Abilitati de vanzare Business-to-Business
- Excelente abilitati de comunicare cu persoane de nivel managerial, atat intern cat si extern
- Capacitatea de a analiza rapoarte de business standard si de a folosi eficient informatia atat in mediul intern cat si extern
- Permis de conducere cat B - clean
- Cunostinte de operare PC,
- Cunoasterea limbii engleze


BENEFICII OFERITE

Conform politicii companiei


Numai candidatii selectati vor fi contactati


DESCRIEREA FIRMEI

TNT, componenta a concernului international TPG, este liderul european in distributia prin curierat expres, intern si international, logistica si servicii internationale de expediere. TNT are cea mai larga retea de transport din Europa si ofera o gama variata de servicii de transport aerian si rutier. In ceea ce priveste timpul de tranzit in sistem de curierat expres, TNT asigura livrarea de documente si colete la destinatie in maxim 24 de ore pe piata interna si in 24-48 ore in majoritatea tarilor lumii. TNT opereaza in peste 230 de tari, respectiv in mai multe tari decat numarul statelor membre ONU.