Reprezentant Zonal Vanzari Instalatii - Bucuresti

Dr.Pendl & Dr.Piswanger Romania SRL

10-02-2007 | EXPIRA LA 16-02-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este o importanta companie nationala, importator si distribuitor echipamente termice cu experienta de 10 ani in comercializarea echipamentelor termice si distributie la nivel national.
In acest moment isi dezvolta operatiunile sale in BUCURESTI si cauta candidati excelenti pentru pozitia de Reprezentant zonal vanzari Bucuresti.
Scopul (obiectivul) principal al activitatii:
- La in primire de la Directorul de vanzari si este responsabil de o zona alocata;
- Mareste baza de clienti a firmei si volumul vanzarilor prin atragerea de noi clienti: contacteaza, prezinta oferta de produse, convinge si negociaza cu potentialii clienti incheierea de contracte folosind resursele puse la dispozitie de firma (telefon, fax, email, masina);
- Se familiarizeaza si asimileaza in detaliu oferta tehnica si comerciala pentru categoria de produse de care este responsabil (cazane industriale pentru vile, case, hale etc, echipamente de climatizare ¿ chillere, aeroterme, ventiloconvectoare);
- Reprezinta firma la targurile si expozitiile specializate la solicitarea Directorului de filiala
- Negociaza si semneaza contracte cu clientii firmei, in limita competentei acordate de catre Directorului de filiala
- Raporteaza Directorului de vanzari saptamanal/zilnic dupa caz, problemele aparute in derularea activitatilor curente ale postului si solutii de rezolvare a acestora


CERINTE

Domiciliu: Bucuresti.
Deplasari (zona, frecventa etc.):
- Bucuresti

Competente necesare pentru acest post:

Studii:
- superioare tehnice

Training-uri, calificari necesare:
- Training de vanzari (de dorit, dar nu necesar)
Cunostinte de specialitate necesare ( precizati domeniul care necesita testarea cunostintelor)
- Abilitati de vanzare, comunicare, negociere
- Experienta in vanzarile tehnice


DESCRIEREA FIRMEI

P&P Romania este o companie cu capital romano-canadian, care ofera consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in recrutare si servicii complete auxiliare recrutarii.Ca membra a retelei P&P, infiintata in 1980 de catre Dr.Pendl si Dr. Piswanger in Viena,combina experienta vestica cu buna cunoastere a pietei romanesti.
durata.
Clientii nostri apreciaza stilul nostru de lucru practic , orientat in permanenta catre cerintele clientului si eficienta si au incredere in noi. Astfel, ne-am dezvoltat si ne putem numara printre cei mai experimentati consultanti.
Ca membri ai organizatiei InterSearch suntem in permanenta legatura cu companii de consultanta din intreaga lume, iar prin participarea la seminarii si conferite internationale ne perfectionam continuu munca noastra.
Orientarea noastra este catre excelenta si performanta, politica de preturi si garantia oferita pentru serviciile noastre sunt bazele unei bune colaborari pe termen lung.
Decisiv pentru succesul nostru este succesul dumneavoastra.