• Dr.Pendl & Dr.Piswanger Romania SRL

    Str. Aurel Vlaicu nr. 87, Sect. 2, Bucuresti, Bucuresti

  • Trimiteti CV-ul pe mail

Website: www.ppromania.ro

Despre Dr.Pendl & Dr.Piswanger Romania SRL

P&P Romania este o firma romaneasca, cu capital mixt romano-canadian, care combina experienta vestica cu buna cunoastere a pietei romanesti.
Ca parteneri si consultanti va sprijinim in recrutarea de personal, pentru a va asigura un succes de durata. Avem un stil practic de lucru, orientat in permanenta catre cerintele clientului si eficienta.
Clientii nostri stiu sa aprecieze acest stil si au incredere in noi. Astfel, ne-am dezvoltat si ne putem numara printre cei mai experimentati consultanti.
Ca membri ai organizatiei InterSearch suntem in permanenta legatura cu companii de consultanta din intreaga lume, iar prin participarea la seminarii si conferite internationale ne perfectionam continuu munca noastra. Impreuna discuam proiectele dvs. si stabilim cele mai eficiente (potrivite) metode de lucru. Rapid si activ punem in aplicare etapele stabilite si va informam in permanenta de stadiul desfasurarii proiectului.
Orientarea noastra este catre performanta, politica de preturi si garantia oferita pentru serviciile noastre sunt bazele unei bune colaborari pe termen lung. Decisiv pentru succesul nostru este succesul dumneavoastra.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Str. Aurel Vlaicu nr. 87, Sect. 2, Bucuresti, Bucuresti