Reprezentant Vanzari Directe B2B

NETROM HOLDING

13-03-2017 | EXPIRA LA 12-04-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Vanzarea directa a solutiilor Telekom din sfera IT si telecomunicatii, dar si cele din portofoliul propriu, catre clienti persoane juridice, respectiv institutii de stat, companii, sau alte forme de organizare juridica, parcurgand toti pasii de vanzare de la identificarea potentialilor clienti, pana la semnarea contractului;
- Mentinerea relatiei cu clientii semnati (din portofoliu) si furnizarea continua a suportului post-vanzare;
- Derularea activitatii curente utilizand aplicatiile informatice specifice jobului, incepand cu calificarea potentialilor clienti si pana la completarea informatiilor aferente solutiilor existente ale acestora, a nevoilor identificate aferente fiecarui clientin lucru, a potentialului de vanzare viitor, etc;
- Realizarea zilnica a rapoartelor de vanzari si trimiterea acestora catre superiorul ierarhic;


CERINTE

- sa fiti un bun comunicator, dand dovada de sociabilitate si persuasiune;
- orientare spre rezultate, cu capacitatea de a lucra autonom dar si in cadrul unei echipe;
- stabilitate emotionala;
- cunostintele despre vanzarile business to business si experienta prealabila în vanzari constituie un avantaj;
- harnicie! Lenea nu are ce cauta la noi in firma;
- dorinta si disponibilitateapentru a performa intr-un domeniu dinamic, de actualitate, cu perspective foarte valoroase.


BENEFICII OFERITE

- Pachet salarial adaptat performantei si evolutiei in job (salariul este compus din parte fixa+comision din vanzari).
- Masina de serviciu.
- Telefon mobil.
- Suport prin training-uri de specialitate si coaching pentru o dezvoltare continua a competentelor


DESCRIEREA FIRMEI

Societatea Comercială Netrom Comunicaţii S.R.L. a fost înfiinţată la începutul anului 2003 cu scopul furnizării de consultanţă în planificarea arhitecturii soluţiilor integrate de telecomunicaţii pentru mediul de afaceri.

Încă de la început am încercat să fim distincţi faţă de competitorii noştri printr-un plus de profesionalism, corectitudine şi inovaţie. Ne-am ales cu grijă parteneri dintre cei mai importanţi furnizori de servicii complete în telecomunicaţii astfel încât astăzi să fim o companie statornică şi credibilă. A fost un scop pentru noi să ne păstrăm obiectivitatea în analizele furnizate clienţilor noştri, să ne respectăm concurenţa pentru ce ştiu să facă mai bine şi în acest mod am reuşit să recomandăm soluţii optime celor care au avut încredere în noi.
Am reuşit să păstrăm standarde ridicate de disponibilitate şi mentenanţă pentru serviciile oferite, deschidere largă către inovaţie şi aplicabilitate.

Începând cu anul 2014 am devenit unul dintre principalii parteneri naţionali ai Telekom România în integrarea soluţiilor it & c pentru mediul de afaceri şi instituţional.
În prezent, preocuparea noastră fundamentală este grija şi dedicarea pentru cei care ne-au ales să le fim consilieri în telecomunicaţii. Suntem atenţi la dinamica climatului economic, la schimbările de strategie şi nevoi ale clienţilor noştri, încercând să le aducem mai multă profitabilitate în afacere prin îmbunătăţiri funcţionale continue aduse soluţiilor noastre.