NETROM HOLDING

Angajati:
10-49
Domeniul:
Telecomunicatii
Localitate:
Cluj Napoca
Adresa:
Str. Constantin Daicoviciu, nr. 7, 1A
Societatea Comercială Netrom Comunicaţii S.R.L. a fost înfiinţată la începutul anului 2003 cu scopul furnizării de consultanţă în planificarea arhitecturii soluţiilor integrate de telecomunicaţii pentru mediul de afaceri.

Încă de la început am încercat să fim distincţi faţă de competitorii noştri printr-un plus de profesionalism, corectitudine şi inovaţie. Ne-am ales cu grijă parteneri dintre cei mai importanţi furnizori de servicii complete în telecomunicaţii astfel încât astăzi să fim o companie statornică şi credibilă. A fost un scop pentru noi să ne păstrăm obiectivitatea în analizele furnizate clienţilor noştri, să ne respectăm concurenţa pentru ce ştiu să facă mai bine şi în acest mod am reuşit să recomandăm soluţii optime celor care au avut încredere în noi.
Am reuşit să păstrăm standarde ridicate de disponibilitate şi mentenanţă pentru serviciile oferite, deschidere largă către inovaţie şi aplicabilitate.

Începând cu anul 2005 am devenit unul dintre principalii parteneri naţionali ai Vodafone România în integrarea soluţiilor it & c pentru mediul de afaceri şi instituţional.
În prezent, preocuparea noastră fundamentală este grija şi dedicarea pentru cei care ne-au ales să le fim consilieri în telecomunicaţii. Suntem atenţi la dinamica climatului economic, la schimbările de strategie şi nevoi ale clienţilor noştri, încercând să le aducem mai multă profitabilitate în afacere prin îmbunătăţiri funcţionale continue aduse soluţiilor noastre.

Locuri de munca NETROM HOLDING

NETROM HOLDING nu are locuri de munca active. Ultimele joburi postate:


BUCURESTI Vanzari, Telecomunicatii

Cluj Napoca Customer service / call center

Baia Mare Vanzari, Telecomunicatii

Alba Iulia, Baia Mare, Bistrita, Cluj Napoca, Oradea Vanzari, Telecomunicatii

Alba Iulia, Cluj Napoca, Satu Mare Telecomunicatii