PROJECT MANAGER - REAL ESTATE

Dr.Pendl & Dr.Piswanger Romania SRL

14-08-2007 | EXPIRA LA 13-09-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

De ¿apte ani deja, clientul nostru este activ pe pia¿a româneasc¿ de leasing prin intermediul leasing-ului cross-border, direct din Austria. În 2004 compania înfiin¿eaz¿ propria sucursal¿ din România, pentru a putea oferta pe lâng¿ produsele de leasing mobiliar ¿i produse de leasing imobiliar, ca ¿i ofertarea, pe viitor, a urm¿torilor pa¿i care constau in dezvoltarea, realizarea ¿i comercializarea de proiecte imobiliare în România.
Pentru a raspunde cerintelor actuale ale organizatiei, compania recruteaza personal pentru urmatorul post – PROJECT MANAGER DEZVOLTARE


Crearea unei imagini de ansamblu asupra pietei imobiliare regionale si stabilirea contactului cu agentii imobiliari (achizitii imobiliare)
Identificarea oportunitatilor de achizitie
Evaluarea ofertelor imobiliare in ceea ce priveste punerea in practica si fezabilitatea acestora
Pregatirea conceptelor / deciziilor pentru proiectele privind achizitia de bunuri imobiliare, finantarea si autorizarea de catre autoritatile competente in cooperare cu departamentele de specialitate ale Angajatorului
Pregatirea planificarii structurale generale a proiectului
Coordonarea si supervizarea globala a managementului de constructii, proiectare, vanzarilor si a altor departamente de specialitate ale Angajatorului, respectiv a participantilor din exterior (constructori, proiectanti, agenti imobiliari, consultanti, etc.)
Coordonarea activitatii de marketing axate pe proiect
Controlul permanent al planificarii cheltuielilor si termenelor cu privire la proiect
Reprezentarea tehnica a Angajatorului in fata unor terti (autoritati, agenti imobiliari etc) precum si alte activitati colaterale celor de baza, potrivit necesitatilor Angajatorului.


CERINTE

Studii universitare tehnice in domeniul constructiilor si / sau managementului de proiect
Minim 3 ani experienta in achizitii real – estate
Experienta in supervizarea a minim un proiect de investitii in domeniul imobiliar
Cunoasterea limbii engleze la nivel fluent; limba germana este un plus


DESCRIEREA FIRMEI

Dr.Pendl si Dr. Piswanger Romania este o reputata companie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in recrutare si servicii complete auxiliare recrutarii, parte a retelei P&P, infiintata in 1980 in Viena.
Decisiv pentru succesul nostru este succesul dumneavoastra!