Production Manager

Dr.Pendl & Dr.Piswanger Romania SRL

10-02-2007 | EXPIRA LA 16-02-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Our client is an international company acting in the building materials field with production facilities in Romania, the world's largest producer of bricks and Number 2 on the clay roof tiles market in Europe, and also holds leading positions with pavers in Europe. In order to strength the organization and to support its objectives, the company is looking for a qualified person to join its team in the position of PRODUCTION MANAGER
Scop:
Coordonarea activitatii de productie la nivel national : lider pentru departamentul tehnic al organizatiei romane, care sa conduca 4-6 fabrici aproximativ 300 de persoane in urmatorii 3 ani de zile.
Responsabilitati:
Sarcini manageriale:
- Estimari necesare concernului cu privire la canitati, calitate, personal si costuri de productie
- Optimizarea proceselor de productie
- Colaborare la realizarea bugetului
- Reprezentantul productiei - persoana de legatura pentru vanzari/ dezvoltarea productiei/ Marketing
Sarcini de specialitate:
- Organizarea bugetului in functie de circumstantele regionale
- Organizarea si Dezvoltarea personalului in productie.
- Controlul costurilor pentru energia electrica, de productie,precum si controlul valorii capacitatilor, tinand cont de criteriile de calitate.


CERINTE

Cerinte profesionale :

Studii universitare tehnice preferabil inginerie mecanica/electrotehnica/ceramica
Experienta minim 3 ani in coordonarea unei echipe de mari dimensiuni, proiecte de optimizari pe procesul de lucru, solutii tehnice etc
Minim 5 ani in domeniul productiei cu linii automate de productie, utilaje cu comanda electronica, robotizari
Limba germana la nivel conversational
Engleza nivel conversational
Ms Office foarte bine
Ms Project foarte bine
Cunostinte de baza de SAP
Disponibilitate pentru deplasari
Pozitie tehnica in diverse asociatii profesionale din Romania si contact autoritati ( Protectie muncii , TÜV , etc¿. )


DESCRIEREA FIRMEI

P&P Romania este o companie cu capital romano-canadian, care ofera consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in recrutare si servicii complete auxiliare recrutarii.Ca membra a retelei P&P, infiintata in 1980 de catre Dr.Pendl si Dr. Piswanger in Viena,combina experienta vestica cu buna cunoastere a pietei romanesti.
durata.
Clientii nostri apreciaza stilul nostru de lucru practic , orientat in permanenta catre cerintele clientului si eficienta si au incredere in noi. Astfel, ne-am dezvoltat si ne putem numara printre cei mai experimentati consultanti.
Ca membri ai organizatiei InterSearch suntem in permanenta legatura cu companii de consultanta din intreaga lume, iar prin participarea la seminarii si conferite internationale ne perfectionam continuu munca noastra.
Orientarea noastra este catre excelenta si performanta, politica de preturi si garantia oferita pentru serviciile noastre sunt bazele unei bune colaborari pe termen lung.
Decisiv pentru succesul nostru este succesul dumneavoastra.