Agent postal

TNT Romania

10-03-2008 | EXPIRA LA 09-04-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Se asigura ca toate expedierile sunt colectate, conform timpilor de preluare stabiliti.
· Se asigura ca toate expedierile colectate sunt sortate si distribuite rapid, corect si eficient, conform timpilor de livrare stabiliti.
· Raspunde de distribuirea rapida, corecta si eficienta a postei interne in cadrul companiei client, conform timpilor de livrare stabiliti.
· Se asigura ca reflecta in permanenta, in cea mai buna maniera posibila imaginea TNT.
· Se asigura ca toate sarcinile atribuite de catre supervisor-ul direct sunt indeplinite conform solicitarii si in acord cu procedurile si normele TNT.
· Respecta politica interna a companiei, inclusiv in ceea ce priveste aspectele care nu sunt detaliate in cadrul instructiunilor de lucru specifice postului, ca de ex. “politica de telefonie”
Se asigura ca toate procedurile corespunzatoare contului client sunt cunoscute, actualizate si aplicate


CERINTE

- experienta de minim un an in domeniu,
- studii medii - superioare constituie avantaj,
- limba engleza ,
- cunostinte operare PC - Word, Excel,
- spirit de echipa,
- capacitate de a acorda atentie detaliilor,
- acuratete si exactitate in procesarea datelor,
- abilitati de comunicare,
- permis de conducere categoria B


BENEFICII OFERITE

Conform politicii SC TNT Romania SRL


DESCRIEREA FIRMEI

TNT, componenta a concernului international TPG, este liderul european in distributia prin curierat expres, intern si international, logistica si servicii internationale de expediere. TNT are cea mai larga retea de transport din Europa si ofera o gama variata de servicii de transport aerian si rutier. In ceea ce priveste timpul de tranzit in sistem de curierat expres, TNT asigura livrarea de documente si colete la destinatie in maxim 24 de ore pe piata interna si in 24-48 ore in majoritatea tarilor lumii. TNT opereaza in peste 230 de tari, respectiv in mai multe tari decat numarul statelor membre ONU.