grafic designer si web designer

DACICUS MEDIA

19-07-2011 | EXPIRA LA 18-08-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Candidatul ideal este pasionat de design-ul site-urilor Web, de creatia grafica, are gust si simt artistic pentru calitate.


.


CERINTE

Are experienta de minimum 1 an (SAU O VA ACUMULA LA NOI )in design-ul specific domeniului Web, demonstrabila printr-un portofoliu relevant de lucrari, continand: creatie de layout si HTML pentru site-uri, bannere, elemente Flash, sigle, logo-uri, grafica, elemente de print.

Are cunostinte bune de Adobe Photoshop CS3/CS4, .

.

Are experienta si cunostinte privind caracteristicile specifice browserelor web.


BENEFICII OFERITE

Locuieste in Turda .Pentru cei care nu sunt din Turda ci din Cluj de exemplu ,firma le deconteaza cheltuielile de transport(NAVETA).


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem o echipă dinamică, tânără, creativă, spontană, flexibilă în ceea ce face, care a crescut împreună cu piaţa locală de publicitate de pe la începutul anului 2005. Credem că există potenţial de creştere atât în piaţă, cât şi în ceea ce ne priveşte, prin oferirea de servicii complete în domeniul publicităţii către clienţi locali şi naţionali. De aceea, în ideea de a oferi cele mai bune servicii din domeniu, avem cei mai buni şi mai implicaţi parteneri pentru fiecare serviciu pe care îl oferim.