TRAINER / FORMATOR ( IT, management, vanzari, HR, etc)- Timisoara

BRAINS CONSULTING SRL

12-04-2018 | EXPIRA LA 12-04-2018

Job expirat

RESPONSABILITATI

Anunt selectie traineri / formatori – BRAINS ACADEMY

TIMISOARA!

BRAINS CONSULTING își propune extinderea ofertei de cutsuri, workshop-uri și training-uri, prin lansarea propriei platforme BRAINS ACADEMY (www.BrainsAcademy.eu).
BRAINS CONSULTING își propune deasemenea extinderea și reînnoirea echipei de traineri colaboratori, printr- o noua abordare a departamentului de Cursuri și Pregătire profesională sub denumirea de BRAINS ACADEMY!
Procesul de selecție de formatori  este unul adresat persoanelor  cu experienta in sala de curs (cel putin 1 an experienta in livrarea de cursuri) dar mai ales cu o experienta profesionala relevanta pentru domeniul in care doresc sa sustina cursuri.
Ex: Un trainer de  vanzari trebuie sa aiba experienta in vanzari iar un trainer de resurse umane trebuie sa aiba experienta in domeniul resurselor umane.


CERINTE

În ce domenii selectam formatori?

Procesul de selecție formatori este un proces continuu. Mai jos aveți enumerată o listă de domenii pe care noi o vizăm cu proioritate în următoarea perioadă.

ACADEMIA DE MANAGEMENT (ex. Manager de proiect, Bazele managementului, Inovation Management , Leadership, Managementul schimbării , Risk Management , Strategic Management, Quality Management, Managementul performanței, Team Management, etc)

ACADEMIA DE MARKETING & PR & SALES Marketing Management , Internet Marketing, Marketing Online, Managementul vânzărilor, Event Planning, Public Relations , etc)

ACADEMIA DE RESURSE UMANE ( ex. Anunț cretiv de recrutare, Metode de recrutare eficiența, Inspector Resurse Umane, managementul resurselor umane, Employer Brand, Employee Motivation / Motivarea angajaților, Talent Management, How to recruit on Social Media , Evalurea performanței angajaților, etc)

ACADEMIA DE IT &C (ex. Curs Web Design, Curs PHP / MySQL, .Net Web development, Curs Testare Software , Curs Graphic Design / Curs Photoshop / , Curs programare JAVA / C++ / , IT Management, Database Administration, Excel Basics / Advanced, etc)

ACADEMIA DE PERSONAL SKILLS (ex. Planificarea carieirei , Managementul stresului, Dezvoltarea personală, Managementul timpului, Tehnici eficiente de negociere, Public Speaking, Effective Decision Making / Tehnici eficiente de luare a deciziilor, etc)

!!! Această listă este deschisa, așteptăm și propunerile dvs.


BENEFICII OFERITE

Selectie formatori – cerințe:
1. Experiență practică de business în domeniul propus (obigatoriu)
2. Experienţă training/ prezentări – minim 1 an (preferabil)
3. Bune abilități de trainer
4. Disponibilitate de colaborare pe termen lung
5. Capacitatea de a redacta articole practice pe tema domeniului de curs predat (1-2 pagini pe articol)
6. capacitatea de a livra un curs 70% practică, 30 % teorie
7. Disponibilitate de lucru:
A. în principal în Timisoara, dar si in alte orase / zone
B. zile de weekend în principal (dar și în zilele săptămânii, după-amiaza)
8. Venit estimat: minim 500 lei/zi – venit brut facturabil / drept de autor (forma de plată agreată - În principal agreem PFA-ul sau SRL, dacă nu există PFA sau SRL, se va întocmi contract de drepturi de autor)
9. Disponibilitate livrare demo a unui modul / capitol curs (2-3 ore  de curs)

Cum aplicati?
Doriți sa va alaturati echipei BRAINS CONSULTING si considerati ca indepliniti criteriile enuntate mai sus?
Va rugam sa transmiteti la training@brainsconsulting.ro un email insotit de:
1. CV-ul dumneavoastră (+ foto)
2. o scrisoare de intentie în care sa ne oferiti detalii clare despre cursurile pe care doriti, puteti sa le sustineti și cum anume.
3. link-uri către eventuale resurse/ materiale / cursuri/ articole concepute de dumnevoastra (filme, materiale scrise, etc)

Va așteptam în echipa noastră!


DESCRIEREA FIRMEI

Brains Consulting este o firma acreditata de consultanta in resurse umane, specializata pe servicii de personal: recrutare si selectie de personal, consultanta in resurse umane si executive search.

Brains Consulting ofera in special locuri de munca in strainatate in domeniile: medical, IT si inginerie.