SEF EXPLOATARE

AUTOTIM

15-05-2012 | EXPIRA LA 14-06-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

-Organizeaza si controleaza activitatea personalului din coloana :sef coloana, impegati, controlori trafic si soferi in vederea realizarii sarcinilor de transport in conditii de calitate si siguranta.

-Repartizeaza mijloacele de transport calatori la coloana;

-Studiaza cerintele de transport calatori, coreland graficele de circulatie ale curselor cu cele ale altor mijloace de transport in comun si necesitatile existente.

- Verifica modul de executare si eficienta economica a traseelor si curselor puse in circulatie cu caracter experimental , propunand dupa caz , definitivarea sau desfiintarea lor.

-Analizeaza realizarile din transportul de calatori pe feluri de tarife stabilind masurile necesare pentru sporirea eficientei economice si rentabilitatii.


CERINTE

- Experienta min 2 ani in logistica si transporturi;

- Atestat coordonator transport persoane;

- Brevet de turism ;

- Abilitati organizatorice bine dezvoltate;

- Permis de conducere cat: B;

- Dinamism (mobilizare/actionare rapida);


DESCRIEREA FIRMEI

Membra a Holdingului Atlassib, S.C. AUTOTIM S.A. este liderul zonei de vest a tarii in domeniul transporturilor intern si international de persoane si de marfuri, desfasurand de asemenea si activitati de autogara si turistice. Metodele de lucru si procedurile sunt cele experimentate si implementate la nivelul holdingului.