Regional Sales Manager

HILL INTERNATIONAL HRC ROMANIA

15-02-2008 | EXPIRA LA 16-03-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Principala dumneavoastra responsabilitate va fi sa cresteti volumul de vanzari in concordanta cu obiectivele stabilite, identificand cele mai bune oportunitati de afaceri, deruland negocieri si incheind contracte in termenii agreati cu superiorii.
- Veti coordona propria dumneavoastra echipa si veti colabora indeaproape cu reprezentantii sediului central.
- Veti mentine relatiile cu clientii la un inalt nivel de profesionalism, fiind in permanenta informat/a in legatura cu nevoile acestora.
- Veti atinge standardele de performanta, realizand planurile de vanzari in termenele limita stabilite, respectand in acelasi timp regulile si procedurile companiei.
- Veti furniza, de asemenea, informatii pentru intocmirea bugetului, a planurilor si strategiei pe termen mediu.


CERINTE

- Sunteti absolvent/a de studii superioare (preferabil economice) si aveti minim 3 ani experienta in domeniul vanzarilor, preferabil intr-o companie internationala.
- Experienta relevanta acumulata in industria complexa si specifica a gazelor naturale va va sustine in atingerea obiectivelor.
- Fiind o persoana dedicata si orientata catre succes, dovediti o atitudine proactiva si responsabila.
- Datorita bunelor dumneavoastra abilitati de vanzari si organizatorice puteti sprijini compania in atingerea obiectivelor pe piata romaneasca.
- Vor fi foarte apreciate bunele dumneavoastra abilitati de comunicare, precum si spiritul de echipa.
- Cunoasterea limbii engleze la nivel avansat este o cerinta obligatorie.


DESCRIEREA FIRMEI

Hill International este un Grup de Consultanta in domeniul Resurselor Umane, intemeiat in 1975 in Viena, Austria. Avand o experienta de peste 30 de ani in selectia si recrutarea de personal, Grupul opereaza acum in 22 de tari.