Operations Analyst - Training Programme

Profit Point

17-02-2016 | EXPIRA LA 18-03-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Candidatul ideal

Cerinte necesare:
- Se pot aplica taxe pentru perioada de educatie;
- Constituie avantaj experienta in domeniul economic/financiar. Sunt acceptati si aplicanti cu experienta in alte domenii de activitate;
- Apetit puternic pentru a rezolva probleme practice;
- Cunostinte bune IT;
- Atentie sporita.


CERINTE

Descrierea jobului

Ultimii ani au adus o schimbare semnificativa in tehnologia financiara. Implementarea strategiilor in conditiile actuale de piata a devenit parte obligatorie pentru a avea success in acest domeniu.
Programul “Certificat in Trading” de 3 saptamani este destinat sa ofere fiecarui incepator cunostintele necesare sa dezvolte si sa implementeze cu success strategii in trading-ul financiar. Vei invata cum sa stapanesti strategiile pentru a-ti imbunatatii deciziile, administrand impactul pietei si micsorand riscurile.
Programul este conceput pentru a invata propria strategie si de a o perfectiona. Vei primi si vei testa propriile noastre strategii create de traderi profesionisti, strategii pe care le vei folosi si dupa finalizarea programului.
Profit Point, cu experienta si expertiza tehnica pe care o detine, este locul ideal unde poti obtine tehnicile necesare care te vor transforma intr-un trader de success!

Ce oferim?
Toate cursurile noastre sunt predate de specialisti de top, incluzand traderi profesionisti, analisti cu renume.
Design-ul salilor de curs sunt parte integrata din stilul nostru de a preda si de a invata. Tehnologiile folosite ofera posibilitatea cursantilor sa aplice teoria in practica, in sesiunile noastre de LIVE TRADING.
De asemenea, colaboram cu o varietate de companii din sfera serviciilor financiare cum ar fi: fonduri de investitii, brokeri, etc.
Cei mai de success cursanti ai nostri vor fi recrutati de companii de top din industrie. De exemplu, dupa fiecare program, partenerii nostri selecteaza cu mare atentie cei mai buni recruti care au potential de a colabora cu ei.

Descrierea companiei

Profit Point este cel mai puternic brand de educatie si dezvoltare personala, din Romania.
Impreuna cu sediile aflate sub umbrela brandului, Profit Point este activ in promovarea si dezvoltarea educatiei pe intreg teritoriul Europei.
Cateva caracteristici principale:
Consultanta pentru afaceri
Tehnologie avansata
Formatori acreditati
Traineri specializati
Autorizat ANC
Parteneriate internationale
Experienta consacrata
Oportunitati nelimitate de cariera


DESCRIEREA FIRMEI

Profit Point este cel mai puternic brand de educație și dezvoltare personală, din România.

Împreună cu sediile aflate sub umbrela brandului, Profit Point este activ în promovarea și dezvoltarea educației pe întreg teritoriul Europei

Câteva caracteristici principale
Consultanță pentru afaceri
Tehnologie avansată
Formatori acreditați
Traineri specializați
Autorizat ANC
Parteneriate internaționale
Experiență consacrată
Oportunități nelimitate de carieră