Magento Developer

Realnet SRL

09-06-2011 | EXPIRA LA 09-07-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ca sa fi unul de-al nostru ar trebui sa fi spontan, sociabil si deschis la noutati si sugestii. Ar trebui sa stii sa folosesti foarte, dar foarte bine, platforma de comert electronic Magento, atat de bine incat sa doresti sa implementezi si sa finalizezi un proiect de anvergura desfasurat pe o lunga perioada de timp.
Ne-am bucura daca te-am putea implica si in celelate proiecte web ce presupun definirea specificatiilor de proiect si construirea arhitecturii bazelor de date impreuna cu clientii nostri.
La fel ca noi, va trebui sa fi autonom si responsabil, in sensul verificarii muncii efectuate, descoperirii si corectarii erorilor din cod, respectarea termenelor limita (stabilite de comun acord).
Ar trebui sa nu ai o problema cu programul de lucru flexibil si cu libertatea de alegere a orei la care vrei sa te trezesti dimineata….dar, sa ai un fix cu respectarea termenelor limita.


CERINTE

Ai putea deveni colegul nostru ideal daca:
esti dependent de ceai (suntem deja prea multi dependenti de cafea pe aici);
daca ai absolvit o facultate cu profil informatic;
daca ai lucrat minim 1 an in domeniul dezvoltarii aplicatiilor web-based (in calitate de freelancer sau angajat);
daca ai lucrat minim 6 luni cu platforma Magento si te descurci de minune (insistam sa stii Magento chiar foarte bine);
daca ai cunostinte solide de HTML, CSS, PHP ( code igniter, experienta cu framework-uri, lucru MVC;
daca ai cunostinte solide JAVASCRIPT ( experienta cu framework-uri, jQuery); cunostinte de baza AJAX;
daca cunosti limba engleza, nivel mediu-avansat.

Constituie un avantaj:
• Prezentarea unui portofoliu de proiecte web implementate de catre tine.


BENEFICII OFERITE

Vei respira aer curat de munte cand plecam in teambuilding!
Vei putea primi sfaturi profesioniste de la pasionati, pe teme gen: fotografie, dulciuri si patiserie, alimentatie sanatoasa, sporturi si jocuri mai mult sau mai putin mobile!
Vei fi stapanul propriului tau orar de lucru si vei raspunde doar pentru rezultate!
Ahhh! Da! Vei fi platit pentru munca ta si credem noi, vei fi chiar multumit (mai ales de bonusurile pentru performanta, care sunt destul de spontane pe la noi).


DESCRIEREA FIRMEI

Realnet Web Design Agency ai putea crede ca dezvolta si implementeaza proiecte web., insa, de cele mai multe ori, isi propulseaza clientii spre reusita in afacerile online. Realnet nu este o companie mare, ci este mai degraba o echipa; o mana de oameni creativi, visatori si ambitiosi carora le pasa de oameni. Facem totul cu pasiune si suntem de multe ori nerabdatori sa ne atingem obiectivele…doar ca sa o luam din nou de la capat. In cei 8 ani de munca ne-am specializat si perfectionat in: aplicatii e-commerce, aplicatii e-business, dezvoltare site-uri web, programare si implementare solutii intranet, logo & print design.