Junior/Senior Software Developer

AXXOM SOFTWARE S.R.L.

17-09-2007 | EXPIRA LA 17-10-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Principalele activit¿¿i cuprind
- implementare software, conform specificatiilor interne sau primite de la clienti precum si imbunatatirea si mentinerea aplicatiilor existente.
De asemenea, puteti pune in practica cunostintele acumulate in vederea imbunatatirii standardelor tehnice folosite.


CERINTE

Un software developer din cadrul firmei noastre este definit de creativitate, initiativa, un mod de gandire analitic, lucru in echipa si dorinta de imbunatatire a cunostintelor.

Un Junior Software Developer detine cunostintele necesare dezvoltarii de aplicatii Windows, precum si abilitati de comunicare in limba Engleza sau Germana.

Pe langa cerintele de mai sus, un Senior Software Developer trebuie sa aiba cel putin 2 ani de experienta in dezvoltarea de aplicatii Windows, cunostinte medii de SQL si cunoasterea procesului standard de development.


BENEFICII OFERITE

Axxom Software va ofer¿ oportunitatea dezvolt¿rii unei cariere intr-o companie interna¿ionala aflata in continua dezvoltare, un pachet salarial atractiv, bonus anual de performanta (2 salarii lunare) asigurare medicala, tichete de masa.

Va rugam sa trimite¿i CV-ul dumneavoastr¿ in limba Engleza, împreuna cu asteptarile salariale si data de la care sunte¿i disponibil, specificand pozitia pentru care aplicati: REF:SWD0907


DESCRIEREA FIRMEI

Axxom Software este un furnizor interna¿ional de solu¿ii software pentru companii din peste 20 de tari. Prin intermediul Orion–PI compania noastr¿ ofer¿ o solu¿ie pentru simularea, planificarea si optimizarea tuturor proceselor de productie, distributie, personal si logistica din cadrul unei companii. Printre clien¿ii no¿tri se numara multe concerne internationale din domeniile farmaceutic, distributie sau productie.