DIRECTOR TEHNIC - SEF EXPLOATARE

AUTOTIM

09-03-2006 | EXPIRA LA 08-04-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Coordoneaza intreaga activitate de transport a S.C. AUTOTIM S.A., tine evidenta autovehiculelor din parcul auto al societatii sub aspectul tuturor documentelor necesare circulatiei pe drumurile publice, supravegheaza starea tehnica a parcului, participa la activitatea de programare in curse a autobuzelor si microbuzelor din dotare, supravegheaza activitatea sefilor celor 6 coloane auto precum si a Autogarii Timisoara, mentine legatura cu ARR, obtine licentele necesare conform legii, tine evidenta licentelor de transport a societatii, verifica respectarea programarii conform turnusului, verifica respectarea sarcinilor de serviciu si calitatea serviciilor de transport prestate de parcul auto al societatii alcatuit din peste 100 de autobuze si microbuze, 50 tiruri si deservit de circa 180 de conducatori auto.


CERINTE

Studii superioare in transporturi sau domeniu inrudit, preferabil cu atestat de coordonator transport persoane si marfa, rezistenta crescuta la stres, seriozitate, disponibilitate la program prelungit, stare buna de sanatate, disponibilitate la deplasari in interes de serviciu.


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial atractiv, tichete de masa, transport gratuit cu mijloacele de transport din cadrul Holding Atlassib, formare profesionala reala, anual o calatorie gratuita dus-intors oriunde in Europa.


DESCRIEREA FIRMEI

Membra a Holdingului Atlassib, S.C. AUTOTIM S.A. este liderul zonei de vest a tarii in domeniul transporturilor intern si international de persoane si de marfuri, desfasurand de asemenea si activitati de autogara si turistice. Metodele de lucru si procedurile sunt cele experimentate si implementate la nivelul holdingului.