ASISTENT VANZARI

MEDIPLUS EXIM SRL

19-06-2008 | EXPIRA LA 25-06-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- emite si transmite rapoartele solicitate de catre directorul zonal de vanzari, atat intern cat si extern;
- monitorizeaza evolutia campaniilor, contractelor si altor evenimente cu caracter special, desfasurate in cadrul departamentului sau;
- fluidizeaza legatura dintre directorul zonal de vanzari si persoanele din subordine sau din alte departamente;
- urmareste si informeaza asupra stadiului implementarii deciziilor luate de catre directorul zonal de vanzari;
- sustine membrii departamentului in buna desfasurare a activitatii diviziei sale;


CERINTE

- studii medii/superioare;
- experienta de lucru cu rapoarte, situatii, baze de date;
- bune cunostinte de operare PC (Word, Excel, Power Point);
- persoana analitica, organizata, implicata.


DESCRIEREA FIRMEI

Succesul inseamna sa obtii ceea ce doresti. Sa intalnesti un context in care sa-ti poti exprima clar, ferm, spontan, sincer si direct dorintele, respectandu-i in acelasi timp pe ceilalti. Cine nu isi doreste sa lucreze intr-un asemenea cadru?Noi nu detinem reteta ideala. dar cu siguranta iti dam sansa sa fii parte activa si sa construiesti, alaturi de profesionisti, un mediu unde vei fi apreciat pe baza rezultatelor, a dorintei de implicare si dezvoltare personala.

A&D Pharma (www.adpharma.ro) este cel mai mare si mai dinamic grup farmaceutic care opereaza in Romania, avand peste 2700 de angajati la nivelul intregii tari. Infiintat in 1994, grupul include cea mai puternica retea de distributie medicamente (prin compania MEDIPLUS) si cea mai mare retea de farmacii din Romania (prin SENSIBLU).

Obiectivul nostru este de a deveni cea mai prestigioasa companie de servicii farmaceutice, inovativa, orientata spre clientii, care furnizeaza servicii si produse de inalta calitate, care asigura si incurajeaza valorificarea tuturor oportunitatilor de dezvoltare a carierei pentru angajatii sai si care contribuie pozitiv si proactiv la viata comunitatii din care facem cu totii parte.