Angajam Sef Exploatare

SC AUTOTIM SA

12-02-2016 | EXPIRA LA 13-03-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

DESCRIERE:
-Organizeaza si controleaza activitatea personalului din coloana :sef coloana, impegati, controlori trafic si soferi in vederea realizarii sarcinilor de transport in conditii de calitate si siguranta.
-Repartizeaza mijloacele de transport calatori la coloana;
-Studiaza cerintele de transport calatori, coreland graficele de circulatie ale curselor cu cele ale altor mijloace de transport in comun si necesitatile existente.
- Verifica modul de executare si eficienta economica a traseelor si curselor puse in circulatie cu caracter experimental , propunand dupa caz , definitivarea sau desfiintarea lor.
-Analizeaza realizarile din transportul de calatori pe feluri de tarife stabilind masurile necesare pentru sporirea eficientei economice si rentabilitatii.


CERINTE

- Experienta min 2 ani in logistica si transporturi;
- Atestat coordonator transport persoane;
- Abilitati organizatorice bine dezvoltate;
- Permis de conducere cat: B;
- Dinamism (mobilizare/actionare rapida);


BENEFICII OFERITE

salariu atractiv
bonuri de masa


DESCRIEREA FIRMEI

Societate comerciala ce are ca obiect de activitate transportul international, interjudetean si judetean de persoane, transport de marfuri generale, inchirieri de autocare si microbuze spre orice destinatie. Infiintata pe structura fostei autobaze de calatori, S.C. AUTOTIM a continuat traditia transportului judetean si interjudetean de pasageri, extinzandu-si sfera de activitate si la transportul international de pasageri. Pentru transportul calatorilor societatea dispune de 87 autobuze, microbuze si autocare de ***.