Angajam persoane cu/fara experienta pentru firma confectii textile

GO-ZARFEX SRL

14-03-2016 | EXPIRA LA 16-03-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam persoane cu/fara experienta pentru productia de confectii textile: respectiv persoane pentru sectia de croi, cusatorese cu experienta/incepatoare la masinile de cusut : liniare, dek-uri, surfilat, etc, si persoane cu/fara experienta pentru alte faze diverse productiei: taiat ate, etichetat, ambalat.
Persoanele corespunzatoare se doresc a fi serioase, statornice , cu spirit de echipa, flexibile in realizarea de sarcini, responsabile pentru actiunile proprii.


CERINTE

- prezinta un avantaj: experienta/ cunostinte in operatiuni de baza de coasere, experienta in utilizarea echipamentelor industriale: masini liniare, triploc, surfilat, dek, masini calcat etc
- responsabilitate in efectuarea produsului
- pentru persoanele fara experienta sau incepatoare apreciem interesul aratat pentru acumularea de cunostiinte si responsabilitatea in aplicarea informatiilor insusite


BENEFICII OFERITE

Cautam persoane serioase in vederea unei colaborari pe termen lung intr-un mediu de lucru placut. Daca consideri ca esti o persoana entuziasta, pozitiva si dedicata in acelasi timp te invitam la un interviu pentru a ne cunoaste mai bine!
Salariul se va negocia in urma interviului.
Se ofera salariu fix+bonuri de masa. Asiguram transport la si de la locul de munca.
Programul de lucru 8h/zi cu pauza de masa si platirea orelor suplimentare.
La interviu va exista si o proba practica stabilita intr-o zi stabilita ulterior.
Apreciem profesionalismul si responsabilitatea pentru lucrurile bine facute.


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem o societate serioasa, cu experienta in domenul confectiilor textile de peste 15 ani. Ne mandrim cu realizarea unor produse de calitate superioara care reprezinta tara noastra in afara granitelor.